Šta je novo?

Nero 8 , izasao

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
problem

instalirao sam nero 8 u visti instaliranje je uspesno ali kada pokusam da otvorim nero startsmart desi se sledece. Warning:GetConfirmSet() faild!-(line:260,file\NSSModel.cpp :wall:

Instalirao i sve lepo radi (Win XP), ali jedan od procesa koje je on pokrenuo i koji su sada stalno aktivni ne dozvoljava sistemu da ode u stand by :d
Mislim da je proces vezan za nero scout, koji mi ionako ide na zivce pa sam hteo da ga nekako sklonim ali ne znam kako. Vidim da je bila neka komanda koja ga je uklanjala u neru 7 ali ona ne uspeva za ovu verziju ...

Poslednja izmena:
ja sam rucno ugasio podizanje tog procesa sa sistemom, ali mi se onda nije htio upaliti nero start smart.
Inace, to je NMIndexingService.exe, a tek sad vidim da imam i NMIndexStoreSvr.exe , mamicu im! 😡

Ugasio juce podizanje procesa NMIndexingService.exe i evo sad mi se nero dva puta za redom zabagovao i to u sred rezanja diska (tako da su dva DVD-a vec zavrsila u kanti 🙁 ). Da li ovo moze da ima neke veze ili je samo slucajnost ?

ima veze, meni nece da se pokrene startsmart ako blokiram taj proces, za ostalo ne znam...

Meni se startsmart opusteo pokrece 😀 :d
Znaci koja komplikacija sa programom ... :wall:

Samo ti uključi taj servis i neće biti nikakvih problema.

inace, ja imam 8.1.1.1, vidim da je aktuelan 8.1.1.4, probacemo ovih dana i taj...

Samo ti uključi taj servis i neće biti nikakvih problema.
Pa sad bas ...
Da citiram samoga sebe par poruka ranije:
Instalirao i sve lepo radi (Win XP), ali jedan od procesa koje je on pokrenuo i koji su sada stalno aktivni ne dozvoljava sistemu da ode u stand by
E to je taj proces koji sam ugasio 😀:d
I kada ga opet upalim win opet nece u stand by.

ja sam instalirao 8.1.1.4 posle 8.0.0.3 i stvarno nikakvih problema nemam sa nerom, narezao sam oko 30-40 diska sa osmicom, 30DVD i 10-tak CD-ova. lepo reze i malo brze se startuje!

Nazad
Vrh Dno