Šta je novo?

Nero 7.0?

BozicBata

Čuven
Učlanjen(a)
10.07.2005
Poena
845
Da li mi se ucinilo ili je vec izasao Nero 7? Paket ceo je koliko sam uspeo da vidim oko 500 i nesto MB. Ako je neko probao neka nam prenese svoja iskustva. Ima li nekog radikalnog poboljsanja u odnosu na 6.xxx

Verzija 7.0 se pojavila...

E sad je jasno, nije izašla nego se pojavila, ko avatar. :d

Poslednja izmena:
Zvanicno nije okacen na sajt, ali se pojavio...
Ko zna - ima ga ;)

Videcu da ga ulovim na torentima pa cu da javim......
Inace i ja sam video da je izasao....

EDIT: Ulovio sam ga,i skida se....tezak je 601MB :S:
Zivo me interesuje sta je to toliko upakovano unutra :trust:

Poslednja izmena:
Upravo sam ga skinuo nocas. Javljam vam cim budem skupio malo vremena da instaliram i testiram program....

ja krenuo da skidam, pa me mrzelo...
javite utiske...

600MB ??? :crash: :crash: :crash: :wall: :wall:

Pa zar Nero nije program za rezanje ?

Sta su sve spakovali uz njega ?

Ovo je valjda ceo softverski paket koji ukljucuje i raznorazne propratne programe. Ne znamo sta jos tacno dok neko od nas ko je skinuo ne proba....

Ima gi razini....od 502, pa evo ovde vidim i 602MB....najvise ima onih od 522 koliko sam video...ili sam na tim mestima gledao :d

Ja sam bas cuo suprotna misljenja, kako je bolji za neke male avi fajlove do 50mb, ali da je katastrofa za iole vece, od 350mb pa nadalje.

Pa kad Easy media Creator 7.5 moze biti na dva CDa, zasto Nero ne bi mogao biti na 500 - 600 MB :d

Neka neko postuje kakav je i da li vredi da se skida?

:type:

Ne znam za vas, ali ja ću sačekati finalnu (zvaničnu) verziju. Što je sigurno sigurno je, a i Nero 6 mi je sasvim dovoljan.

Poslednja izmena:
Nero codec je definitivno najbolji koji sam ja do sada video! Pri istom bitrateu slika je visestruko bolja i od xvida a narocito divxa. Znaci primeti se golim okom!

Sta bre 600Mb??
O majko bozja, sta bre sve tu ima. Da su spakovali Photoshop, Sound Forge, Vegas Video i Power Director, manje bi sve to zauzeo. Ne zezam se.

Ima i 1.1gb verzija

Auh... kahm.. Jel ima neko neki link ? I jel to final ili neka beta ?

ajvonn je napisao(la):
Pa kad Easy media Creator 7.5 moze biti na dva CDa, zasto Nero ne bi mogao biti na 500 - 600 MB :d

Neka neko postuje kakav je i da li vredi da se skida?

:type:

Pre bi mogli da ga nazovu heavy media creator... :wall:

kUdtiHaEX je napisao(la):
Pre bi mogli da ga nazovu heavy media creator... :wall:

Izvini a po cemu? Easyjev centralni program za rezanje "tezak" je 15mb. Sto je koliko mi se cini manje od Nerovog. Ostatak otpada na gluposti, bas kao i Nero

ajde jel probao vec neko taj novi nero

Nece niko da rizikuje. Ipak ja ostane na 6.x.xx dok.....

520 mega torrent? Nisu normalni... Ne planiram ovo da skidam, pa ni da me puškom juriš. Nadam se da u ovoj verziji postoji neki update koji nije 30 mega :mad:

Instalirao sam. Ima milion nekih dzidza bidza koje moram da isprobam. Ono sto sam odmah primetio da je vizuelno lepsi nego 6.xxx na prvi pogled:) bice potrebno par dana testiranja da se uverim i uvidim sva poboljsanja....

Opustite se ljudi, Nero retail verzija je i ranije isla na CD-u od oko 600MB, znaci nista novo. Ranije je na cd bilo pakovano 10-ak (ili vise) verzija na raznim svetskim jezicima, i to je zauzimalo toliko mesta. Pretpostavljam da je i ovaj put slicno. Sacekajte web verziju da se pojavi...

Ima da se nadje i verzija od 48MB. Ima StartSmart i BurningRom u sebi

Evo sad je skidam pa ću da probam! :)

ja sam je skinuo i instalirao uspeshno, nisam nishta rezao do sada, javljam utiske kad ga probam

Nazad
Vrh Dno