Šta je novo?

Nero 7.0.5.4 released!

• Začetnik teme Začetnik teme Falcon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Falcon

Čuven
Moderator
Učlanjen(a)
19.02.2002
Poena
965
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5900X
Matična ploča
ASUS ROG STRIX B550-F GAMING
RAM
2x16GB Kingston 3200
GPU
Palit 4080 GameRock Midnight Kaleidoscope
Storage
Samsung 980Pro 2TB | Samsung 980Pro 1TB | 2x Kodak 1TB SSD
Zvuk
Creative SoundBlaster X G6 & Sennheiser HD555 | Marantz Cinema 50 & 2xAudiolab 8300MB & Sonus Faber Venere 2.5 & Jamo (C60 CEN + C60 SUR + C601 ) & 2x SVS PB16-Ultra
PSU
Corsair 850W HX
Kućište
Corsair 600T
Monitor
Asus ROG Strix XG43VQ | LG OLED C2 55" | BenQ W1050 + AVtek Cinema 16:9 105"
Miš & tastatura
Logitech G502 | Alienware AW768
Ostale periferije
Playstation 5
Laptop
HP EliteBook 850 G8
Tablet
iPad Air
Mobilni telefon
iPhone 14 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch 10
Pristup internetu
  1. Optički internet
Jos uvek nisam nasao na spisak poboljsanja, ali sudeci po povecanju u broju verziju, pretpostvljam da je malo veci update. Cak je i velicina blago povecana, sad je 109MB

Nero 7.0.5.4 NO Yahoo toolbar

taman sam mislio da cu biti prvi koji je provalio za update 😀
BTW: Filesize:
106,77 MB ( 111958088 bytes ) (sa Yahoo! Toolbarom)
105,69 MB ( 110829608 bytes )

Nesto si se preskartao 😉

...iii radi OK! Instalacija novog Neroa mi je rijesila problem sa ikonicama koji je stari napravio(vidi attachment), a posto sam nashao i programce NeroFix, vise nemam ni problema sa Nero Scoutom (odmah sam ga makao). Ovaj proggie rjesava i problem sa pojavljivanjem userimages.gif (mada ne znam jel u novom neru to rijeseno, jer sam ih ja postavio kao "invisible" svuda)

Prilozi

• nero vs winamp.webp
    nero vs winamp.webp
    66.6 KB · Pregleda: 130
Version Number: 7.0.5.4 (Release Date: February 06, 2006)
Changes/Bugfixes
- It was impossible to edit an audio file anymore once the audio file has been added to a compilation
- When ripping tracks, it was not possible to create a new folder from within the save dialog
- In rare cases Nero crashed when getting free drive space
- Encoding of single tracks was not possible - only all tracks of the compilation
- Burn process may have failed in case a saved project is used and if the process will be started within 4 seconds. The error: 'unspecific recorder error' was displayed.
- Last position of the window is not saved before closing the application.
- Video CD menu entries were readable in preview, but not on the burned Video CD
- Virus scan did not work with ZIP files
- Nero did not detect any CD/DVD device if 3 or more devices are connected, but the virtual “Image Recorder” only

joriq, gde si skiuo NeroFix? Gde moze nesto (na engelskom ili srpskom 🙂) da se procita o tome?
Dakle, zvanicno nisu ispravili glupi problem sa userimages.gif...

posto nije nikakav warez u pitanju, valjda mogu da ga uploadujem? Odakle sam ga skinuo, nemam pojma (link je sa jednog foruma koji je NO-NO na Benchu 😀 ), ali sajt je mislim na sourceforge. Elem, probajte, pa javite. Prog samo rjesava taj problem i gasi nero scouta.

Prilozi

Skinuo sam verziju 7.0.5.4_no_yt.exe i kad sam instalirao malo sam se neprijatno iznenadio jer pise DEMO!?A 108MB sam skidao ko budala preko dial up-a a nigde pre skidanja nije pisalo da je DEMO,sto po samom imeni treba da znaci da nije bas puna verzija,mora da je falican po necemu?Ili mozda nije,ali mi ovo DEMO deluje cudno!?Da skidam Premium verziju ili...?
Pozdrav ,)

Pa zar nije dovoljan S/N da bi postala kompletna verzija?

Koliko se ja sećam, kad istekne test period (10dana, 15 ili 30, koliko su već stavili) pita te za registration key (koji naravno nemaš 🙂, ali to je tvoj problem 🙂 😛). Ako ga uneseš, trebalo bi da postane `full`. Bar je ovako bilo na staroj verziji sedmince na kompu mog brata (Dario (asdf), znaš ga sa mob*vet foruma); j*bga, on još uvek koristi njinjdous.

Edit: evo neko je bio brži od mene.

Poslednja izmena:
Tacno tako, unese se serijski broj i time je program registrovan.

posedujem nero 7 ultra cija je velicina 606 mb!? e sad skinuo sam i ovu novu koja je 107mb. nevidim nikakvu razliku. moze li neko da objasni ovih 606mb?

Prilozi

• nero 7 ultra.webp
    nero 7 ultra.webp
    37.9 KB · Pregleda: 49
Poslednja izmena od urednika:
U međuvremenu je izašao i Nero 7.0.8.2.

Tiger je napisao(la):
U međuvremenu je izašao i Nero 7.0.8.2.
Imas direkt link, mozda nekom zatreba?

joriq je napisao(la):
...iii radi OK! Instalacija novog Neroa mi je rijesila problem sa ikonicama koji je stari napravio(vidi attachment), a posto sam nashao i programce NeroFix, vise nemam ni problema sa Nero Scoutom (odmah sam ga makao). Ovaj proggie rjesava i problem sa pojavljivanjem userimages.gif (mada ne znam jel u novom neru to rijeseno, jer sam ih ja postavio kao "invisible" svuda)
Hm, zanimljiva situacija. Kada sam ja instalirao 7.0.5.4 meni su se pojavile te ikonice. I u medjuvremenu (bese to pre nedelju i po dana 😀) sam i zaboravio na to, sad si me podsetio, pogledam, a ono sve normalno.
Kako - zasto - ne znam!

zoka je napisao(la):
posedujem nero 7 ultra cija je velicina 606 mb!? e sad skinuo sam i ovu novu koja je 107mb. nevidim nikakvu razliku. moze li neko da objasni ovih 606mb?

Da, rec je o multilanguage verziji sa preko 20 dodatnih jezika (mislim na ovu od 600mb).

Probao sam jednom prilikom sedmicu, i ubrzo je obrisao jer ima sjaset nekih mogućnosti koje meni ne trebaju. Hteo bih da probam opet sedmicu, ali me zanima da li može u toku instalacije da se odabere samo ono što želiš da instaliraš? Hteo bih da zadržim samo ono što se nalazi u v.6. Pri prvobitnoj instalaciji v.7 nisam na to obratio pažnju, a ne bih da skidam ponovo sedmicu ako je to što želim neizvodljivo.

Ne,on trazi serial pre instalacije,znaci nije trial verzija,ja mu dam serial i onda instalira tu demo verziju a mislio sam da ce zbog tog demo da bude nekako sakata verzija ali da ne ureknem zasad je super!?
Pozdrav ,)

meni smeta sto ni u sedmici nisu uradili da program pamti dimenzije coloumn-a koje ja stavim, uvek ih vraca na default pa stalno moram da ih sirim kad upalim program

Evo reinstalirah, i instalirah sedmicu, ali i dalje imam "Invalid block adress"...
Idem po pistolj da se obesim...

Nazad
Vrh Dno