Šta je novo?

Nero 6-BackUp problem

• Začetnik teme Začetnik teme sremac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

sremac

Čuven
Učlanjen(a)
28.09.2003
Poena
601
Pre neki dan sam instalirao NERO 6.0.0.15,
Malo sam se igrao i došao sam do modula za pravljenje rezervnih kopija.
Probao sam da napravim rez.kopije nekih fajlova i da ih snimim na CD/RW disk.
Koristim i InCD 4.0.10,međutim program izdaje poruku da ubacim prazan CD iako je
u snimaču prazan i formatiran disk.Zatim sam kao odredišni direktorijum za kopije
postavio HD,sve se odlično uradi i zatim sve to snimim na CD/RW.
Da li problem pravi InCD ili nešto drugo?Koristim WinXP sa uobičajenim programima.
Unapred hvala! :boom: :boom:

Ne razumem u cemu je tacno problem.
Kao Source treba da postavis neki direktorijum na HD-u, a kao Target RW...
BTW InCD hoce da pravi probleme u XP-u (kolje se sa XP-ovim ugradjenim Roxio modulom za rezanje koji treba u tom slucaju iskljuciti).

Nemam 6icu pa nisam bas siguran da ona radi backup preko incd-a. Ali mi se cini da jednostavno treba iskljuciti incd kada se radi backup sa nerom (a disk formatirati neroom). Koliko mi je poznato iz 5ice, nero moze koristiti rw diskove samo ukoliko su formatirani (obrisani) pod njim. U slucaju da mu se ponudi rw koji je formatiran preko incd-a, onda ce se buniti i traziti da se ubaci novi medijum. Bar je tako u 5ici.
Ako se ne varam, mislim da je problem ocekivanje da Nero naprzi, rw koji je formatiran incd-om. Jeste na neki nacin glupo (jer je oba programa napravio ahead i logicno je da korisnik ima i koristi istovremeno oba) ali je i logicno jer su razliciti formati u pitanju.

Ili ja ne znam da nero moze da backup-uje fajlove na incd-om formatiranom rw-u.

A ako ti nista nepomogne od gore navedenog ja bi ti preporucio da skines verziju 6.0.0.11 koja sigurno radi ili 6.0.0.19 koja se skoro pojavila ali je jos nisam instalirao. Verzija 6.0.0.15 je imala taj problem da ti veoma cesto prijavi da nema prazna Cd u rezacu iako je on prazan i nalazi se u rezacu.

Poz. Bane ,)

Hvala na ogovorima.Hteo sam samo da vidim da le je neko imao
sličan problem i da li ga je rešio.Neće biti problem staviti
kao odredišni direktorijum HDisk a zatim to prevući na
CD/RW.Samo još da kažem da mi sistemski program za BackUp iz
Win XPa radi savršeno sa CD/RW diskovima formatiranim sa InCDom.
Malo je nelogično ali šta da se radi. cheers

Nazad
Vrh Dno