Šta je novo?

NERO 6.6.0.6. i error ogromni

japi

Slavan
Učlanjen(a)
30.08.2005
Poena
309
nesto sam cackao komp, i sad ne mogu da otvorim Nero navedene verzije,

kad pokusam da ga otvorim, pojavi se :
"The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly. The relocation occured because the DLL C:WINDOWS\system32\SHELL32.dll occupied an adress range reserved for Windows system DLLs. The vendor supplying the DLL should be contacted for a new DLL."

da li neko zna kako da resim problem,

help!!!!!!! :crash:

Neznam za ovo tvoje kako da se resi (predpostavljam da si probao reinstall Nero-a), ali ima i ja problema sa Nerom, mada ne takvih kao ti, mislim da je moj problem mnogo laksi.
Naime na faksu u kabinetu (za koji sam ja zaduzen) imam par rezaca i naravno instaliran Nero 6.6.0.6, ali imam i jedan problem. Posto su studenti tamo limited useri, a nero sam instalirao sa admina, oni jednostavno nemogu da rezu diskove. Dali neko zna kako da dozvolim limited userima da mogu da rezu diskove iz Nera, posto me vec smara da me zovu pa da dolazim da im ja rezem, al PLZ neko nek odgovori i na ovo moje pitanje.

Jedno pametno resenje bi bilo da stavis verziju 6.6.0.18 ili novu 7cu da probas.

Na koga se ovo odnosi na mene ili na kolegu sa problemom iznad?

Na kolegu iznad, malo si me pretekao sa postom :p

Ljudi, neverovatno, isti error mi se pojavio kada sam hteo da pokrenem glupi CALCULATOR :(

Da li neko zna u cemu je problem??? Probao sam i reinstaliranje Nera, i Tune Up 2006, i registry mechanic i jos neke gluposti, ali ne vredi, da li treba da reinstaliram windows???

Hvala chivitli, nadam se da ce ovo raditi kod mene, javljam uponedeljak rezultate.

>

@japi

shell32.dll ti je ostecen ili zamenjen neodgovarajucom modifikacijom.
Posto nisi napisao sta si to cackao ne bih da nagadjam uzrok - to
moze biti nesto benigno i ograniceno na samo shell32.dll (npr. Trans
formation pack hoce tako da ga zezne) ali moze biti i simptom
ozbiljnog ostecenja Win-a (npr usled upada virusa).

Ako ti radi restore probaj prvo njega; takodje mozes da probas
sa recovery console. Bilo je ovde dosta reci i o jednom i o drugom.

Nazad
Vrh Dno