Šta je novo?

nero 5.5.9.17 + wmaplugin2093.exe = :confused:

cyberdude

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2002
Poena
630
poželeh da prebacim nekoliko wma pesama koje sam ja sam konvertovao uz pomoć wmp.
pokrenem ja nero gorući rom i izaberem audio cd, prevukog jednu pesmu u wma formatu kad mi izbaci grešku, bla, bla, bla, idi skin sa nero.com wma plug-in. rekoh, OK, odoh da skinem. nađem ja taj plug-in 6,20 MB, rekoh OK jeste da je malo veći plug-in, ali skinuću ga. skinem i instaliram plug-in kad od rezanja audio cd nema ni korova :rolleyes:
neće pa neće.
u čemu je problem ? :confused:

p.s. nemojte mi reći da sam za dž skidao 6,20 MB :beat:

idi na http://cdexos.sourceforge.net/ i skini CDex.
sa njim prebaci .wma fajlove u .wav
wavove narezhi sa nerom.

ne želim da budem nezahvalan, ali to baš i nije odgovor koji sam tražio.
to prebacivanje iz wma u wav, pa kasnije snimanje nerom je suviše mukotrpan posao za jednu lenštinu kao što sam ja ;)
predpostavljam da preko 50 % ljudi koristi nero za rezenje cd i od tih 50 % bar 10 % ima neke pesme u wma formatu.

zar baš niko nije namestio nero da radi sa wma datotekama ???

Nemam sam ovim iskustvo (pa je moguce da gresim) al` izgleda da imas problem kome su moguca dva uzroka. Prvi, pretpostavljam verovatniji, je da si wma fajlove dobio preko MS WMP u cijim je opcijama bilo chekirano Copy protect (licence managment). Druga varijanta je da nije odgovarajuci nero u koji si stavio taj plugin. Neki su prijavili da su morali da instaliraju 5.5.10.50 verziju zbog (nekih) problema sa wma plug in-om, ali bi moglo i da bude moguce da ovaj radi samo na 6ici (nadam se da ce neko da me demantuje).

Zanimljivo je da je wma plugin koji je postojao pre nekog vremena na nerovom sajtu bio tezak oko 2MB. Na zdnet sajtu nadjoh link za njega, a on se vodi kao wma plugin za nero 5.5
http://195.241.84.246/zdnet/dlweek0303/WMAPlugin.exe (nisam ga probao)

Zabunu kod nekih moze da uvede i postojanje nerovog wma plugina koji predvidjen za przenje audio pod ms WMP9.

Inace, bilo bi od pomoci da detaljnije opises sta se tacno desava, odnosno kako izgleda tekst greske koju ti nero prijavi kada probas rezanje wma.

ds9, uveravam te da nisam čekirao opciju copy protect, kada sam konvertovao pesme u .wma format.
znači to nije problem.

nisam neko ko po svaku cenu apdejtuje softver, ali razmišljam da skinem nero 6.0 (onaj od 20tak MB), ali da li neko može da mi odgovori, kako se ponaša najnoviji nero sa .wma datotekama ? (da ne bih skidao tolike MB za dž, a ispadne da ni on ne može da barata sa .wma :rolleyes:).

A ovaj plugin (sto dado` link) od 2MB, jel` ni sa njim nece.

Nazad
Vrh Dno