Šta je novo?

Nero 5.5.6.4 & Win2000 Problem

ymiljan

Čuven
Učlanjen(a)
26.02.2002
Poena
620
Pre neki dan sam ovo postovao na "Storage" i niko nije odgovorio. Stoga se izvinjavam onima koji su poruku vec videli, ali bas mi treba resenje ovog problema...

Lepo kaze Help gore pomenutog Nera da postoji "property page with title Security" za korisnike Win2k.
Dalje kaze da ako administrator (u ovom slucaju - ja) zeli da dodeli prava snimanja na rezacu treba samo koristeci File-->Preferences--> dodje do Security opcija i da tamo jednostavno dodeli prava odgovarajucim korisnicima.
Problem je u tome sto ja u File-->Preferences dobijam samo osam "kartica" - dakle nema kartice Security, niti opcija koje se odnose na prava snimanja u bilo kom od tabova...

I sta je sad to - opcija slucajno nije implementirana u ovoj verziji Nera ili Nero nije "prepoznao" da je na isntaliran na Win 2000 (inace sa NTFS)?

Ako neko ko zna nije lenj... Unapred se zahvaljujem

Ipak jos da napomenem da zelim da dodelim prava snimanja jednom korisniku. Dakle trenutno niko osim administratora ne moze da pokrene snimanje.
Cackao sam po helpovima i administratorskim opcijama u Win ali avaj.
Nisam stigao da procackam Knowledge Base jos, ali ako neko zna za ovo bilo bi lepo da to znanje podeli sa mnom (i ostalima).

I ja imam isti problem. Shto je najgore, neko vreme (mesec ili dva), je sve radilo bez problema. Probao sam reinstalacije, starije verzije Nera itd. i nista. :(

Vrh Dno