Šta je novo?

Neradi mi audio u DIVXu

Stefan1

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2003
Poena
649
Prebacio sam DVD u DIVX pomocu EasyDivX-a stavio sam na "double cd" zvuk na stereo...fajl mi je oko 850mb kvalitet slike odlican ali nema zvuka
Sta moze da se uradi

evo da dodam sledece,kada radim DVD to DIVX ,u EasyDivX onaj treci deo, audio encoding i poslednji preskoci...tako da je to izgleda problem zbog koga nemam zvuk.

Ja lepo pricam kako divx ne treba da pravi onaj ko ne zna, ali dzaba pricam... fali ti neki deo tog "programa", sta je vec easydivx...
ako bas moras i ako bas pojma nemas sta radis skini autogordianknot... www.doom9.org

Ili FlaskMPEG, ako si za dobre rezultate uz manje truda. www.flaskmpeg.net , zadnja stabilna verzija 0.6 (ima i 0.7.xx ali mi je pucala u toku rada).

Ok vise mi nije tolio bitno jel sam taj film zadrzao kao DVD ...ko ce se bahce sa divxom

Bogami, nema nista lepse od DVD-a kvalitetno prebacenog u DivX :D
Salu nastranu, koristim (po meni) dobitnu kombinaciju: DivX 3.20, Lame 3.96, DVD Decrypter i FlaskMPEG, i radi uvek i odlicno.

AutoGK je za totalne duduke i po meni stvarno ne postoji nista lakse da daje dobre rezultate... flaskmpeg+divx3=recept za katastrofu |>, ajd da si nandub rekao... posto nisam skoro probavao flask... jel ima neki 2pass mod?

tAJ AutoGK nema na stranici koju si okacio kao link

danijel00 je napisao(la):
flaskmpeg+divx3=recept za katastrofu |>

ma dal' si lood? :)
em izadje super slika, em nema desinhronizacije, em ima dobar bicubic filter, em lepo deinterlejsuje... program je ko da su mene pitali kakav treba da bude :)

EDIT: u 0.6 nema two-pass, ali u ovim zadnjim 0.7 unstable verzijama ima... medjutim, mene su one zezale (odrade one posao kako treba, ali ponekad puknu itd.) pa se drzim 0.6 (a two-pass mi i ne treba zbog divx-a 3).

Poslednja izmena:
Kako ti ne bi trebao 2pass sa divx3, pa sta mislis zasto postoji nandub?!
i onda se ja posle pitam kad mi padne saka lose odradjen film koji je moj to kompresovao tako "znalacki"

A tebi stefane treba sve da se servira vidim... mani se bolje coravog posla... kupuj lepo filmove vec gotove, ocigledno nije ovo za tebe...
da si malo provrteo stranu lepo pise... (citavih 10 cm nize od vrha)
http://forum.doom9.org/showthread.php?s=&threadid=64266

Nazad
Vrh Dno