Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Kao prvo monitor uopste nije krsh,daleko od toga,munja je!,kao drugo temi nije mesto pod "Graficke karte",kao trece iskopao sam ovu temu jer se razmisljam dali da prodajem isti,jer je to jedna od komponenti koja me perfektno sluzi za ulozeni novac... Pitanje je za koliko mogu da ga prodam i koliko cu stvarno dobiti ako se izbacim za 22" DVI (obavezno) osim vece dijagonale i mrtvih pixela...jer koliko mogu da vidim svaki 2. , 3. monitor u klasi do 300e je takav(sto se pixela tice).... Dali se ipak drzati ona stare "Bolje Neovo u ruci nego izvikani Samsung na grani"?
Steta sto kod nasih dobavljaca nema novih modela ove firme,tj.skoro nema nikakvih,inace se uopste ne bi dvoumio koji 22" monitor posle ovog. Na primer da ima kod nas da se kupi recimo ovakva mashinka : http://www.agneovo-europe.com/products/X-W22.htm Samsung mi ne bi pao na pamet ili nesto slicno... Ali sta ces,Srbija...:vomit: