Šta je novo?

Neobjasnjeno nestajanje memorije na C:\ disku

TiLLiNhO77

Cenjen
Učlanjen(a)
11.11.2010
Poena
154
redovito mi se svakih 5-6 dana pojavljuje poruka da mi je c disk prepunjen i da ga trebam isprazniti. Nakon svake te poruke ja uredno cistim sve i zadnji put(prije 2 dana) pocistio 2 gb free spacea, da bi sada odjednom pisalo da imam 0 mb slobodno :O nisam nicime utjecao pretjeranih procesa nemam sto se tice moje strane za sistemsku stranu neznam ali redovno mi se puni c disk bez razloga, ima li itko rijesenje?
+ stalno mi slobodni prostor varira , jednu sekundu je 5 mb , pogledam za sekuncu 12 , za sekundu 3 , i tako stalno :S
molim pomoc

A gde ti torrent skida fajlove? :D
Jel' na C:\

A gde ti torrent skida fajlove? :D
Jel' na C:\

na e:\ nisam noob toliki, molim vas problem je veliki :S stalno mi se pojavljuje ono ****** da pocistim cookije koje sam pocistio juce na vrh glave mi se popelo :S
antivirus mi nije pronasao nijedan malware :S
koristim Comodo

Da probas da iskljucis system restore pa da vidis sta se desava?

3. da ugasiš hibernaciju, start -> run -> cmd -> powercfg -H OFF

oprostite nisam bio aktivan malo se stabiliziralo al i dalje isti problem
a sve to valja al ja u prvom koraku nemogu nista :S
iam 20 gb c:\ i od toga windows je nekih 10-13 gb, max mogu 1 gb oslobodit.
ostalo bi mi trebao neko preko teamviewera sredit

20 gigabajta za Windows 7 je jaaako, jaaaaaaako malo.Nije ni čudo da imaš problema sa manjkom mesta na particiji.

20 gigabajta za Windows 7 je jaaako, jaaaaaaako malo.Nije ni čudo da imaš problema sa manjkom mesta na particiji.

a ja bi formatiro ali trenutno mi se nimalo neda stavljat nove win-ove toliko aplikacija ima neda mi se nanovo sve staljvat.
ako moze neko da mi ista potrebno odradi preko teamviewera bio bih jako zahvalan

moja savet tii je da se skrpis i kupis dodatni hdd kao sto rece darius 20 gb za win 7 je bas nista..... mozda i nadjes neko privremeno resenje ali pre ili kasnije ti ces sve to morati da skidas...a po meni bolje leciti u startu ili naj reseje kupiti novi hd

ma imas virus. imali smo isti slucaj u firmi al' ne znam kako su ovi iz IT-a to resavali. antivirus nije mogao ni da se startuje zbog nedostatka slobodnog prostora na disku. nesto su petljali iz safe moda

ma imas virus. imali smo isti slucaj u firmi al' ne znam kako su ovi iz IT-a to resavali. antivirus nije mogao ni da se startuje zbog nedostatka slobodnog prostora na disku. nesto su petljali iz safe moda

Vise vjerujem comodu i malwarebytesu koji su pokazali rezultat ravan - 0

moja savet tii je da se skrpis i kupis dodatni hdd kao sto rece darius 20 gb za win 7 je bas nista..... mozda i nadjes neko privremeno resenje ali pre ili kasnije ti ces sve to morati da skidas...a po meni bolje leciti u startu ili naj reseje kupiti novi hd

iam WD external hdd koji je gotovo pa stalno u mom pc-ju pa ga koristim ko particiju.

Vrh Dno