Šta je novo?

Neobican problem

Switch

Slavan
Učlanjen(a)
10.03.2008
Poena
350
Da prvo objasnim organizaciju moje kucne mreze. Imam wireless level one ruter koji je povezan direktno na modem. Iz njega se jedan kompijuter kaci kablom, a dva wireless konekcijom. Neki lik mi je podesio apex dc sa svim tim ip adresama... I to je radilo oko 10h. Sada kada ukljucim pise da se moja prijavljena ip adresa ne podudara sa pravom. Ali je upravo problem sa tim ruterom jer svaki komp ima drugu adresa, i ja ne znam sta da upisem u podesavanja u apex. Probao sam da ukucam ip adresu koju ima modem, nije funkcionisalo, onda sam stavio da automatski nadje ip adresu, ne radi. Ne znam sta da radim. A jos jedan problem je sto mi je prestao funkcionisati browser na tom kompijuteru. napominjem da je to sa apexom i browserom na kompu koji je povezan kablom. Meni ne radi browser, taj lik sto mi je namestao apex nije uspeo da namesto i browser. Radi mi msn, ali mi ne radi to sto sam napisao. Taj problem imam vec mesec dana i ne kako da ga resim niti koga da zovem. Na drugim kompijuterima koji su povezani bezicno radi browser (apex nije ni instaliran).
Tom liku sto mi je to sredjivao nick na gusar hubu je zare, a ja sada ne mogu nikako da dodjem do njega, pa bi molio nekoga da, ukoliko je na gusari hub-u potrazi tog zareta i pita ga za email, pa da mi posalje na pm.
Unapred hvala.

Nazad
Vrh Dno