Šta je novo?

Neobičan problem sa rezolucijom

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

milanlj

Čuven
Učlanjen(a)
09.07.2000
Poena
619
Dakle,

nakon menjanja nvidia karte za Asus ATI 4850 karticu pojavio mi se vrlo cudan prob... Naime kad god promenim rezoluciju, monitor novu rezoluciju ne prikaze kako treba vec kao da je desktop zumiran za odredjeni procenat (fale ivice). Monitor mi je ViewSonic 2835wm kome je native rezolucija 1920x1200... Problem se sredi kad iskljucim i ukljucim monitor ponovo i tada se sve vrati u normalu. Ovo se nije ranije desavalo sa nvidia karticom... Zna li neko nesto o ovome jer ja prvi put i vidim i cujem za ovakakv prob...
Dao sam u atacmentu kako to otprilike izgleda... Ja sam je rucno otprilike iskropovao u fotosopu jer kad uradim print screen, dobijem normalan, a ne kropovan izgled ekrana kad paste-ujem u fotosop.

Prilozi

• desktop problem.webp
    desktop problem.webp
    391.3 KB · Pregleda: 68
Jel si probao ono dugme na monitoru za automatsko podesavanje slike (ovaj monitor nisam video, ali pretpostavljam da ima to dugme, jer su ga imali svi drugi sa kojima sam dolazio u kontakt).

monitor je prikljucen preko DVI konektora tako da to u tom slucaju ne funkcionise. Zamenio sam graficku karticu, sad je sve OK, tako da vise nemam problem. Hvala u svakom slucaju...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno