Šta je novo?

Neobee ?

shywalker

Slavan
Učlanjen(a)
16.01.2006
Poena
301
Znaci eto ga opet ne radi ! Pocinjem da verujem da momci tamo rade vrljav posao ili se vezbaju ko zna .... ah da kad ih zoves prave debila od tebe kazu nije kod njih mora da je tvoj modem ili cak sumnjaju u komp ... uzas eto ti ga neobee uh uh dajte akcije malo momci :type:

Moramo nesto preduzeti !!!!!!!! Meni vec 3-4 dana adsl radi katastrofa , a pre je letelo !!! dl na limewire je maximalno 10 a prosecno oko 4-5kb/s , a http dl mi ne prelazi 14kb/s !!!

PREVARENI SMO , MOTIKE U RUKE I DA VRACAJU PARE MAMU IM LOPOVSKU (metafora) :)

meni za sada (kuc,kuc -da kucnem u drvo :d ) radi ok od poslednjeg pada za vikend :)

sad ce danijel da se javi i kaze "rekao sam vam" :)

Poslednja izmena:
Ljudi uopshte vas ne kapiram. Znali ste da tjete da se *****ete, a vi ste ipak otishli kod neobee. Za 400 din vishe mogli ste da uzmete provajder koji netje da pravi frku se netom.

@sT4Lj|n

Kad ces da shvatis da neki od nas nemaju jos tih 400 din vise, izgleda bedno ali kad bi imao bedne prihode i placao sve sta se mora i 100 din bilo bi ti veliko ko kuca. Da imam para normalono da bih otisao kod nekog BG provajdera npr. Beotel (dok sam radio imao sam dzabaka internet kod njih), uplatio bih najbrzu varijantu i uzivao, ovako mogu samo da kupujem Loto i sanjam da cu nekad nesto dobiti. :wall: :bottle: :mad:

Nazad
Vrh Dno