Šta je novo?

Neobee prevara!!

Matthias

Čuven
Učlanjen(a)
16.09.2001
Poena
649
Samo da upozorim ljude koji jos hoce da uplate kod Neobee-ja onaj BeeDay da jos jednom razmisle u sta se upustaju, jer i ja sam privucen niskom cenom (tojest sad je popust) uplatio. I sta sam dobio? Dobio sam da mogu "normalno" surfovati od 7h do 9-10h posle ako se konektujem dozvoljavaju mi 10min ili redje 20min surfovanja, posle mi jednostavno "zatvore" vezu prema net-u (cak i prema njihovom serveru!).
O tome da posle 18h dobiti vezu je cista premija iako sam na dig. centrali, necu ni pricati.
Nazalost vec znam ljude koji imaju iste probleme. Navukli su sigurno vise stotina ljudi na ovo a imaju (mislim) 30-tak ulaznih linija, ma cist bezobrazluk.:rocket:

Sada su smanjili link prema veratu na samo 1Mbit zbog cene (Telekom) a cujem da im wireless mreza stalno pada ,)

Pa ima i gorih. Ne znam kako trenutno stoje stvari, ali na Verat-u je bila fora od 8h do 20h (cini mi se), a posle nista. Nego otvori drugi nalog, pa uvece teraj na drugi nalog gde opet posebno regulises placanje. ctp;

Sta je BeeDay? Imao si novogodisnji popust (ne znam jel' jos uvek traje?) i full je kostao 1300.
A jeste im nekad losa veza ovih dana...

Uplatio sam Beeday i mogu da kazem da sam zadovoljan. Kad god zelim konektujem se i ide odlicno. Desava se da se posle nekoliko sati konekcija zakoci, ali to resava rekonekcija. Uvek se konektujem iz cuga.
Znaci nije problem u neobee-ju nego negde na relaciji tvoj komp - njihov server. Sto ih ne nazoves i ne trazis savet.

Inace, beeday je half flat rate. Net od 7-19h

Comet Hunter je napisao(la):
Uplatio sam Beeday i mogu da kazem da sam zadovoljan. Kad god zelim konektujem se i ide odlicno. Desava se da se posle nekoliko sati konekcija zakoci, ali to resava rekonekcija. Uvek se konektujem iz cuga.
Znaci nije problem u neobee-ju nego negde na relaciji tvoj komp - njihov server. Sto ih ne nazoves i ne trazis savet.

Inace, beeday je half flat rate. Net od 7-19h

Hmm a nisam jedini kojem lose ide.
Imam externi modem + digitalna centrala i opet nesto ne stima.
Kada sam imao USR 56k ext. nisam se mogao konektovati sa vise od 33.6k i kad sam i nazvao ispostavilo se da i oni imaju iste modeme ali opet nisu znali sta je posredi (mozda je do poste??).

Samo nemoj reci da se iz prve konektujes uvece, jer ti ne verujem, mislim stvarno bi trebali vec nesto uraditi po pitanju ulaznih linija.

Meni juce nije radio beeday.... mogao sam samo mail sa njihovog servera da pokupim... i icq je bio dostupan... Ostalo nista.... :cuss:

Dobro uvece je posebna prica, ali do sedam nema vecih problema.
Oko 21-22h nekad mi treba 20-30 pokusaja, ali ranije radi dobro.
Inace sam na 021/420-* centrali i nikad sa neobee-jem nisam imao vecih problema
Jedino im je ocajan proxy

Imam wireless u firmi i bilo je problema u toku decembra jer je access point na Dnevniku crko. Od kada su ga zamenili nemam problema sa konekcijom.

Sto se tice protoka - osetno je smanjen, ali to krivim vise telekom nego Neobee,....

BeeDay ima dva rezima - od 07-19 i ceo dan.....

Matthias je napisao(la):
Hmm a nisam jedini kojem lose ide.
Imam externi modem + digitalna centrala i opet nesto ne stima.
Kada sam imao USR 56k ext. nisam se mogao konektovati sa vise od 33.6k i kad sam i nazvao ispostavilo se da i oni imaju iste modeme ali opet nisu znali sta je posredi (mozda je do poste??).
Ja sam ranije sa Lucentom uvek ubadao 48k. Ali sada postaju opet stvarno losi, covece ko nekad ono...nepodnosljivo, ko na (poluzavrnutu) slavinu. Mada pogledaj sta je trajalo pola minute juce prepodne: :whip mnogo trula fora

Nazad
Vrh Dno