Šta je novo?

Neobee OGROMAN problem sa torrentima

SnakeEyes

Čuven
Učlanjen(a)
21.05.2002
Poena
619
Naime, od jutros preko Neobee-ja ne mogu da pristupim nijednom torrent trackeru, bilo javnom ili privatnom, nijednu web stranu trackera nece da otvori dok sve ostale web strane otvara bez problema. A sto je najgore uspesno skidam torrente koji su mi u queue-u, 54 kb/s. Da li je ovo nacin da Neobee korisnike odbaci od skidanja torrenata???

Poslednja izmena:
Uhh prevaranti su cackali nesto, od jutros ne mogu da otvorim npr. Gmail i B92, a evo sada sam proverio i ni meni ne otvara sajtove trackera... Haos! Ne znam da li vredi da ih nazovem i da...

edit1: Gmail proradio... B92 i trackeri jos uvek mrtvi... Cackanje je jos u toku...
edit2: B92 oziveo... Torrentspy mrtav... Ako ne proradi sve do sutra, icicu da ih malo posetim...

final edit: Trenutno sve radi. U celoj prici me je najvise nerviralo sto Gmail nije radio, ali trenutno je sve OK. Nadam se da je i kod ostalih Neobee-jevaca ista situacija...

Poslednja izmena:
i meni isto Torrent leech ... :mad:

I kod mene je ista situacija bila jutros zvao sam ih i naravno za sve su okrivili telekom :)

Problem je bio do Telekoma (a koga drugog?), još neki provajderi su bili obuhvaćeni.

E sada kada smo svi srecni i zadovoljni moze li neko da mi objasni kako da podesim outlook express jer sada koristim adsl i sta znaci na Emule kada ima i kada nema trakicu na ocima!? Unapred hvala!

Nazad
Vrh Dno