Šta je novo?

Neobee - Ni jedan torrent tracker?!?

eastriver

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2002
Poena
604
evo vec drugi dan imam cudan problem: preko neobee.net adsl konekcije u torrent klijentu (uTorrent 1.61) svi aktivni torrenti su mi "crveni"*, a u browseru ne mogu da otvorim ni jedan torrent tracker webiste tipa piratebay, mininova i sl. pa cak ni privatne trackere na koje sam uclanjen :mad::zgran:

*iako ne moze da uspostavi vezu sa trackerom, download ide... ne sjajno, ali ide

o cemu se radi?! da li je moguce da mi je neobee ukinuo mogucnost otvaranja ovih stranica?! totalno sam zbunjen... :smash:

Izgleda da jeste. E još ovo im nije trebalo...

Doduše, ono što skida, skida kako treba (skini novi uTorrent, jer je tvoja verzija banovana na 90% trackera).

EDIT: Demonoid šljaka.

Poslednja izmena:
^^^
hmm... ja sam bas namerno zadrzao ovu verziju uTorrenta posto sam za novije cuo da su banovane od trackera... :S uostalom, sada nije bitno, posto se neobee pobrinuo da ne mogu da skidam torrente...

dakle, ZAISTA, ne mogu da verujem da su ovo uradili!

Nemoj da se nerviras i trosis vreme i energiju na prepirke sa njima, promeni provajdera a oni nek se misle da li su napravili dobar potez ovim ili ne.

Rekoh, demonoid radi, a tu ima sve (kada nije external, čak je i brzina super). Tačno je da su novije verzije uTorrenta banovane, ali ne i poslednja.

Nemoj da se nerviras i trosis vreme i energiju na prepirke sa njima, promeni provajdera a oni nek se misle da li su napravili dobar potez ovim ili ne.

naravno, to cu da uradim.... ako ima slobodnih portova na mojoj centrali... :( joj i to mi je trosenje vremena i energije i zivaca...

demonoid mi definitivno nije dovoljan, a i sumnjam da ce njega jedinog da ostave...

Rekoh, demonoid radi, a tu ima sve (kada nije external, čak je i brzina super). Tačno je da su novije verzije uTorrenta banovane, ali ne i poslednja.
Jel može detaljniji info o ovome? BTW, ja sam i dalja na 1.60, kako s tom verzijom stoji stvar? Šta je razlog banovanja 1.61 i ovih ostalih verzija?

Ovo su verzije koje nisu banovane, sve ostale jesu. Koliko znam, glavni razlog je pogrešno prijavljivanje uploada prilikom logovanja. Naravno, ban je prisutan samo na ozbiljnijim privatnim trackerima.

I dalje "dozvoljeni":

uTorrent 1.5.0
uTorrent 1.5.1 beta <NEW>
uTorrent 1.6.0
uTorrent 1.7.2 <NEW>

znaci samo apdejtujete na najnoviji i eto :D

ja sam bio firewall-ovan duze od 10 dana evo od juce sam posle dugo vremena video zelenu lampicu tj nat is ok

Ne znam odakle vam to da je 1.6.1 banovana verzija uTorrenta. Ja je i dalje koristim na dosta trakera.

Vrh Dno