Vec smo apsolvirali da p2p na neobee-ju radi potpuno isto kao i kod drugih provajdera. Nikakvog filtriranja portova i slicnog nema.
Vec smo apsolvirali da p2p na neobee-ju radi potpuno isto kao i kod drugih provajdera. Nikakvog filtriranja portova i slicnog nema.
Ista situacija kod mene. Prvo je par dana p2p nikako radio (1-3 kb, na bliceve do 7-8), a http je radio normalno. Poslednja dva dana NISTA ne radi kako treba. Cak imam poteskoca i sa MSN-om (!)Mora da radiš za Neobee čim ih braniš.
Njihov adsl imam tek nekih 4-5 dana i ve hoću da ih zapalim. Inače problem je u tome što kod mene ni download(rapidshare) neradi kako treba, jadva da vidim brzinu veću od 15KB/s a često pada i na 0KB/s. Inače koji god p2p program da probam download samo 1 fajla retko prelazi 5KB/s (najčešće je 1-2KB/s) isto je i sa torentom. Čak mi je češće upload veći od downloas-a. Sve to se dašava u bilo koje doba dana ili noći.
Inače modem je US Robotics, firewal ne koristim (čak ni win.-ov) samo je avast aktiviran sa ugašenim p2p shield-om.
Prvo i osnovno je da ne koristis DC++ vec neku njegovu varijaciju jer tako mozes skidate segmente jednog te istog fajla od vise korisnika. D/l mi uvek fura max brzinom ako imam dovoljno source-ova na dc-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari