Komšija ima problem sa pristupom na Fejsbuk preko brauzera Google Chrome. Pre oko mesec dana je otvorio neku poruku na Fejsbuku, a to je automatski generisalo takve iste poruke prema njegovim prijateljima... Od tada ne može da pristupi Fejsbuku preko Gugl Hroma. Promenio je i lozinku na Fesbuku, ali ništa. Kad pokuša da se uloguje, izađe poruka da mu je nalog ugrožen i da instalira određen softver da mu očisti računar. Instalirao je te "čistače", ali i dalje ništa. Pisao je Fejsbuku i nije dobio odgovor. Kasnije je instalirao Firefox i uspeo da se uloguje na Fesjbuk, ali nije bio zadovoljan sa brzinom otvaranja video sadržaja (seckanje pri puštanju) i nije mogao da izvršava određene komande iz Yahoo mail-a, sto je sa Hromom mogao... Posle je instalirao Operu i sa njom nije imao problema. Međutim, danas kad je otvorio inbox na Yahoo mail-u, počeli su da mu se, nekontrolisano, otvaraju tabovi, jedan za drugim, u velikom broju... Uključio je Ccleaner, a posle toga ni sa jednim brauzerom (instalirao je i Safari) nije mogao da se uloguje na Fejsbuk, jer se pojavljuje isti problem, kao što se ranije javljao samo sa Google Chrome-om...? Ja sam, verovatno, konfuzno i nedovoljno precizno opisao problem koji mi je komšija ispričao, ali polazim sa pretpostavkom da je ovakav ili sličan problem karakterističan, i da će neko moći da prepozna o čemu se radi, i da neki savet kako da se problem reši...
Poslednja izmena: