Šta je novo?

Nemate vise mesta za kutije za CDove? ;)

Bane R

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
03.07.2000
Poena
810
Posto sam posle 10 minuta shvatio da je ovo ipak deo foruma na kome cu najmanje, sto moja profesorka srpskog voli da kaze, promasiti temu, odlucio sam da vas ovde zapitam: Imate li mesta gde vise da drzite kutije sa diskovima? :).
Ja vise namam gde, poludeo sam, naime, sve diskove kojima "prodje rok" ja ubacim u neku kutiju i odnesem na tavan, ali svakog dana se sve vise povecavao broj diskova koji ce "mozda da mi zatrebaju, pa nek ostanu u sobi"... Ali vise ne, nije bas da nemam mesta gde da ih stavim(ostali su podovi i coskovi :)) ali su mi se kutije, kao sto iz atachmenta mozete videti, smucile...
Kupio danas kesice za diskove i milina :)...
Evo atachmenta.

Bane® je napisao(la):
Kupio danas kesice za diskove i milina :)...
Evo atachmenta.

Te kesice na slici 'sa prozorom' nevaljaju, posto se celofan slepi na cd posle mesec dana nekoriscenja i kad sledeci put otvaras vrlo lako se nepovratno osteti cd. Jos ako je nesto napisano markerom skoro sigurno ce se slepiti cd i celofan.

Savet: Uzimati kompletno papirne kesice :)

Trebalo je malo shiri kadar da 'vatash aparatom, da ti vidimo gajbu...:)

Re: Re: Nemate vise mesta za kutije za CDove? ;)

joojant200 je napisao(la):
Te kesice na slici 'sa prozorom' nevaljaju, posto se celofan slepi na cd posle mesec dana nekoriscenja i kad sledeci put otvaras vrlo lako se nepovratno osteti cd. Jos ako je nesto napisano markerom skoro sigurno ce se slepiti cd i celofan.

Savet: Uzimati kompletno papirne kesice :)
Jao sto ne rece ranije, sad si me izbedavio, idem da se bacim sa savskog mosta u dunav :)...

Ne znam stvarno o cemu pricas, nije da prvi put u zivotu koristim kesice, i to sa prozorcetom :), i nikad, ali nikad, mi se takva stvr nije dogodila. A cak i da mi se to desi, pre cu da prihvatim rizik, nego da zavirujem u svaki kesicu da vidim koji je disk.

Za one koji ce da me pitaju, "a sto na kesici ne napises sta se nalazi na disku" odgovor je: "verujem samo onome sto je istampano ili flomasterom napisano na samom disku", odnosno bitno mi je prozorce da vidim sta ima unutra :)...

DamjanMX je napisao(la):
He he....dobro si se setio....ja 85% svojih cd ova drzim lepo poredjane i upakovane u torbice........nikad jace :) :D
Ma imam ja neku torbicu za 40 diskova gde drzim ono najbitnije, sve windowse, ofice, corel, photoshop, disk sa programcicima, bezbroj drivera i naravno q3 i cm2 :)...

ih pa sam kesice koristio odavno :p

U kutiju za 10 Verbatima stane cca 70 kesica, Moze i mnogo vise, ali je onda gurka. Posle visemesecne upotrebe kesica ipak ukapiras da su torbice zakon :)

Kol'ko para tol'ko muzike ;-)

septimus je napisao(la):
Trebalo je malo shiri kadar da 'vatash aparatom, da ti vidimo gajbu...:)
Evo, nit je gajba zavrsena, nit je kompjuter spakovan :)...

Ja sam odaaaaaavno preshao na kesice i svi ste mi se smejali kada sam dao oglas "dajem kutije za kesice 1 za 1", u stilu "sto nisi dao oglas da prodajes jucerasnje novine"... isplatilo mi se, soba mi ne lici na CD-teku....

BTW, vidim da znas sta je dobar mish! :)

Ja pre par dana kupih Case Logic torbu za 264 cd-a i trenutno u nju trpam sve filmove. Isti problem sa kutijama za cd-ove me je naterao na to. E sad, kad je napunim videcemo sta dalje...

samo ne znam sta ce BANETU kanta za djubre izmedju nogu ???

Moram i ja da uzmem da stavim neku zastavu iza monitora...
jos kad bi mogla na toj zastavi da bude Denise Richards .. mljac

pjsoft je napisao(la):
samo ne znam sta ce BANETU kanta za djubre izmedju nogu ???
Da nisi neki smajli zaboravio? :) LM, što se kante tiče, objašnjenje je vrlo jednostavno, kao što vidiš iza kante mi je woofer, i još se nisam navikao na da mi je tu i kad god rešim da stavim noge na šipku od stola, uvek šutnem woofer, tako da sam sad stavio kantu tu dok se na naviknem da je woofer iza:)...

JOBAH je napisao(la):
Bane, koji TFT i laptop furas?
Samsung 171s je monitor, a laptop je ćaletov mašina, Compaq N600c, nisam ga tu stavio samo za slikanje, nego mi je trebao net dok sam moj komp dizao iz mrtvih :)(što se vidi po reloluciji na samsungu)...

Dandy je napisao(la):
Ja pre par dana kupih Case Logic torbu za 264 cd-a i trenutno u nju trpam sve filmove. Isti problem sa kutijama za cd-ove me je naterao na to. E sad, kad je napunim videcemo sta dalje...

gde si je kupio i za koliko para?:p

Ja lepo igre starije od godinu dana, a i one koje predjem bacam, zasto dzabe da mi zauzimaju mesta. Inace stapovi na koje stane preko 100 cd-ova su najjacha stvar.

Bane® je napisao(la):
Samsung 171s je monitor, a laptop je ćaletov mašina, Compaq N600c, nisam ga tu stavio samo za slikanje, nego mi je trebao net dok sam moj komp dizao iz mrtvih :)(što se vidi po reloluciji na samsungu)...

Dobar ti onaj teg :) radis biceps i za kompjuterom? type;

omnik je napisao(la):
Dobar ti onaj teg :) radis biceps i za kompjuterom? type;
Ne nego ponekad upalim kompjuter dok radim biceps, nije meni komp najvažnija stvar u životu ko vama kompjuterašima :p ...

Kesice su bezveze, zvonce je prava stvar... staje preko 100 kom....

Bane® je napisao(la):

Samo nesto da dodam u vezi 171s-a, u jednom periodu su stizali ovamo s-ovi sa b TFT matricama, zato sto Samsung nije imao s matrice, i ti monitori su do jaja, a ovi obicni 171s-ovi su ****** po mom misljenju.

Misko je napisao(la):
Samo nesto da dodam u vezi 171s-a, u jednom periodu su stizali ovamo s-ovi sa b TFT matricama, zato sto Samsung nije imao s matrice, i ti monitori su do jaja, a ovi obicni 171s-ovi su ****** po mom misljenju.
Nemam pojma stvarno, znam kad sam uzeo monitor da sam mnogo manje očekivao od njega zato što je S, međutim iznenadio sam se. Šta znam, dođi, vidi pa reci da(L) je ****** :)...

Bane® je napisao(la):
Nemam pojma stvarno, znam kad sam uzeo monitor da sam mnogo manje očekivao od njega zato što je S, međutim iznenadio sam se. Šta znam, dođi, vidi pa reci da(L) je ****** :)...

OK gledao sam skoro jednog za koga sigurno znam da je B, mogu da dodjem i da vidim tog tvog 171s ili mozda b.

Nazad
Vrh Dno