Šta je novo?

Nemate još brijač na USB?

Rasprodali smo prošle godine turu stonih USB ventilatora. Čak su neki raspirivali roštilj sa tim zakačenim na notebook... :d

ZorMi je napisao(la):
Rasprodali smo prošle godine turu stonih USB ventilatora. Čak su neki raspirivali roštilj sa tim zakačenim na notebook... :d
Iiiiiiiiii pa to, u Zoni imas 3 bambija za ovaj tip ;)

Jel ima sad da se kupi kod nas taj ventilator?

U principu, sve sto se tice kompijutera i rashladjivanja, mene nekako zanima za hladjenje UNUTRASNJOSTI kucista, a ne spoljasnjosti...

******izam nedokucive vrste (sto se onog brijaca tice).
Sta sad kao ti marketinski magovi kontaju da poslovni ljudi cesto imaju laptop uz sebe, pa kako nemaju kuci vremena da se obriju... pa su sad smislili da brijac drzis na usb i da brijes... nc nc nc.
USB sluzi bre zasta sluzi, a ne sad tu da se nesto pametuje.
Kao sto sam reko, ******izam...

Sta sve nece da smisle samo da maznu lovu... USB brijac...??? Glupost!

A kad ce neko da se seti da napravi USB vibrator za poslovne zene na sluzbenom putu? :D

universal serial bus hm
dobro brijach nego cheka se masazer za noge i ledja bRE

Ma preterali su ga sa tim zvrckama koje se kace na USB.Bas sad gledam one lampice na www.jeftino.co.yu.Mada ponekad dodju korisne u za lose osvetljenim stolom.

Shang Tsung je napisao(la):
Sta sad kao ti marketinski magovi kontaju da poslovni ljudi cesto imaju laptop uz sebe, pa kako nemaju kuci vremena da se obriju... pa su sad smislili da brijac drzis na usb i da brijes... nc nc nc.
To me nekako podseca na ono kad Mr Bean zuri na posao, pa pere zube u kolima... i ispira usta onim brizgaljkama kojima se prska voda na soferku! :d:d:D

Pazi, jos je softverski kontrolisan.Kakvo li je to cudo kada radi samo na Xp i 2000???
Mislim stvarno....Preterase ga.Mogli su da ubace i flash disk unutra pa da opravdaju 80 jevreja.Samo neka ga lepo zastite od vlage :)

Kome treba taj tje da plati :D
Ma ja sam odustao od pracenja USB zezalica kada sam video onaj USB flash disk u obliku sushi-ja :)

a jel' moze nekako da se u kombinaciju ubaci i kamerica, da monitor sluzi k'o ogledalce?
da se covek ne isece...

Poslednja izmena:
dusans je napisao(la):
a jel' moze nekako da se u kombinaciju ubaci i kamerica, da monitor sluzi k'o ogledalce?
da se covek ne isece...
Videh svojevremeno neku sliku 'kako se haker brije ujutru'. Umesto pred ogledalom, prikaci kamericu i gleda se u monitoru :D

@Jah
Nije korisno, ali vrlo lepo izgleda.

Eh, sto ce tek vibrator za poslovne zene da pomeri granice.... Pa sve danasnje zene ima pocnu neki biznis cim budu videli to! I eto nama ekonomskog Booma.
:D

Vrh Dno