Šta je novo?

Nemam pristup b92

Starter21

Slavan
Učlanjen(a)
27.09.2005
Poena
330
pozdrav svima

nikako ne mogu da otvorim sajt b92. nisam postavljao nikakve restrikcije, komp je virus/spyware free... koristim sbb net.

sve je radilo ok do pre nekih par dana. zapravo, kad malo bolje promislim, problem se manifestovao istog dana kada je poceo da radi b92.fm (koji mi se otvara ok). dodajem i da otvaranje nije moguce ni iz jednog browser-a koji sam isprobao (ie, mozilla, opera...).

probao sam sa brisanjem cookies-a, temporary file-ova i opet nista...

svojevremeno mi se taj problem javljao sa sajtom ns lista "dnevnik". tada nisam imao resenje za to, a sve se vratilo u normalu posle sveze instalacije windows-a.

pozvao sam call centar sbb-a i insistirao da porazgovaram sa nekim iskusnim tehnicarem, ali mi je neljubazna bakica saopstila da ce sve biti u redu nakon sto restartujem modem...

nekada im se desi da je onemugecen pristup sajtu.. e sad da li zbog velike posecenosti ili cega.. ne znam.. meni se desava ali posle nekog vremena sredi se..

lepo, nasalili smo se, jer gde su mladi tu je i sala.

ima li neko ozbiljnu sugestiju u vezi ovog "fenomena"? nije meni bitan b92 (a to nije prvi put, procitaj gore), vec necu da svaki put reinstaliram system zato sto ne mogu da pristupim nekom sajtu. od preksinoc imam problem i sa imdb-om.

@rainyman > problem traje vec 10 dana. ne otvaram temu posle 2 neuspela refresh-a.

Da li si probao da pingujes b92 i da li si direktno ukucavao ip adresu u address bar ?

Da li si probao da pingujes b92 i da li si direktno ukucavao ip adresu u address bar ?

ping prolazi, ali ukucavanje ip adrese ne otvara sajt.

@BaalBehrit > menjao sam DNS server, nema poboljsanja.

@wiz011> evo sta kaze hosts

# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

127.0.0.1 localhost
-----------------------------------------------------------------------------------
@filipos > prvi put cujes? pa i na benchu je bilo reci o tome, google da ne pominjem. samo, slabo se pominju resenja, uglavnom spam.

Poslednja izmena:
Nije HOSTS :(

Vrh Dno