Šta je novo?

nema zvuka "winfast xp2000 expert" na 64-bit win7

belveder

Slavan
Učlanjen(a)
15.12.2007
Poena
304
zna li neko softver za winfast xp2000 expert koji bi resio problem zvuka na win7-x64?

ja sa Kworld Terminator karticom imam zvuk ali nemam sliku. W7 x64 7070
Stavi cu jos malo 7125 x86 pa cu videti.
Citao sam jos negde da ljudi imaju problema sa jeftinijim TV kartama na W7

Koju verziju W7 si ubacio?
Jel si probao 32bitnu?

ja sa Kworld Terminator karticom imam zvuk ali nemam sliku. W7 x64 7070
Stavi cu jos malo 7125 x86 pa cu videti.
Citao sam jos negde da ljudi imaju problema sa jeftinijim TV kartama na W7

Koju verziju W7 si ubacio?
Jel si probao 32bitnu?

nisam probao 32-bitnu, a verzija je 7077

Ja sam probao Leadtek tv200xp expert i na Windows 7 build 7100 x86 i x64. U oba sam imao zvuk i prilikom gledanja tv-a i prilikom snimanja video materijala.:banana: Nesto vam je sigurno promaklo u podesavanju.:type:

uh... Ja imam gigabyte GT-P8000 i isto imam zvuk, a nemam sliku u win 7. Chris tv mi daje sliku, ali je losija od one koju imam sa softverom koji dolazi uz tv kartu.
Slao sam i gigabytu e-mail, i nece biti novih drivera, sve dok ne izadje zvanicna 7-ca. Tako da sve u sve, tolko mi je. Ince K-world ima isti problem kao i gigabyte. Cak neki driveri od k-world tv kartice rade na gigabytu. Citava papazjanija.

Meni WinPVR 2 ova poslednja verzija, 2.3.0.28 za izvor zvuka daje samo digitalni izlaz na realtek integruši. Windows je isntalirao drajvere sam, sve radi noralno u svim aplikacijama, samo nema analognog izlaza u padajućem meniju i WinPVR. Win 7 ultimate x64.

Nikome se nije desilo da WinPVR vidi samo digital out?

Meni radi Ok upravo na Win7 x64. Probaj da skineš što svežije drajvere za ploču, prvenstveno za zvučnu, pogotovo ako je integruša.Bar sam ja tako rešio problem.

Probaću to, nisam instalirao ništa od drajvera za ploču, Win je stavio svoje.

Moj problem je rešen posle instalacije Realtek drajvera.

Vrh Dno