Šta je novo?

Nema zvuka na TV tuneru

Avraam

Slavan
Učlanjen(a)
11.04.2005
Poena
304
DakleM,
imam:
athlon xp 1700+
plocha asus a7v266
geforce fx5200 sa tv tunerom

od kad sam instalirao service pack 2 nema zvuka prilikom gledanja tv programa, sto veoma smara, tako reci, uopste vise ne gledam tv :d

instalirao sam najnovije drajvere nvidia wdm 2.20, ali i dalje nem azvuka (ovo nije greska) :crash:

shta da radiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!? :wall:

I ja mucim istu muku. Od kada sam instalirao SP2 na tjuneru nemam ni sliku ni zvuk, jos ga nisam resio.

a jel imas original SP2 (bas od Microsofta) ili ne?

SP2 je SP2 ...... "original od Microsoft-a" i onaj koji kopiras od nekog
se ne razlikuju

Poslednja izmena:
E ovako, posto zvuk iz tunera ide kao AUX IN (ili Line In - zavisi da li je vezivanje tunera i zvucne karte spolja ili iznutra), jedini razlog da isti ne radi, a radio je, je podesavanja u Sound Mixer-u (mute-iran ulaz ili premesten na neki drugi) i/ili mapiranje izlaza/ulaza zvucne kartice (nevezano da li je integrisana). Za NF2 ploce, za to sluzi mali programcic po imenu NVSwap.
Nema sta drugo da bude (sto se tice zvuka!), posto se zvuk ni na koji nacin ne procesira na kompu kroz drivere, vec samo zvucna karta sluzi kao pass-through...

p.s. Iskusio sam oba tipa problema...

hvala Delija, pogledacu pa cu javiti...

@Tarmi Ricmi: Objasni mi onda kako mi je zvuk na DVD-u radio na SP1, pa nije na SP2, pa kad sam narucio i dobio, i instalirao :)D) taj SP2 koji sam dobio od Microsoft-a, opet proradio?

Poslednja izmena:
Za neko ozbiljnije naucno objasnjenje potrebna je kompletna analiza
toga sta si i na koji nacin radio.
Cuo sam da na "original" windows ipak treba instalirati "original" service
pack sa "original" diska.Nikako sa Verbatim ili Princo diskova. :)

Tarmi Ricmi je napisao(la):
Nikako sa Verbatim ili Princo diskova. :)

Ja sam cuo da moze i sa TDK dvd-ova ali samo sa onih sa +.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno