Šta je novo?

Nema vise Elsa-e...

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
... na consumer marketu [igrackom trzistu] bash mi je zao.Kao da sam predosetio kada sam postovao pre mesec dana i rekao da se Elsa nesto povukla.Bas losa vest, verovatno su i oni lose poslovali proteklih godinu-dve.Nista ostaje nam da se prebacimo na Asusa.

Nisam znao, ali ako je tako bash bedak. Stvarno su, bre, zakon. Po meni najkompletnija 2d i3D brand karta. (D)

Videh neki dan na vestima...Stvarno šteta nekako mi je ta Elsa uvek bila marka koju kažem kada me neko pita za kvalitetnu karticu...

Shmrc Shmrc..............
Ja imam njihovu kartu, i to mi je stvarno tuzna vest .......:( :(
Znachi sledeca je ATI definitivno.:(

Sentenced je napisao(la):
Nemoj da prodaješ tu kartu, možda jednog dana bude vredela iznenađujuće mnogo. :D

Sada sam procitao da ova vest vazi samo za podrucije Amerike, ali je to ipak lose, jer povuci se sa najjaceg svetskog trzista ne moze biti dobro.ALI vazno je da ce u Evropi jos izlaziti mocni Gladiac...

Doup! :)

Sentenced je napisao(la):

Buaaaaaaaa! :( Ostaje mi samo da cuvam moju elsicu erazor III pro vivo.... dok bude mogla da 'gura' igre a posle toga... za dragu uspomenu....

Bash bedak....
:(

E stvarno tuga....
Prvo je zatvoren Diamond, za mene najbolji proizvodjac grafickih.... A onda i druga firma na mojoj lestvici - ELSA :(...
Nadam se da Hercules nije sledeci....

Jadni nemci baš nemaju sreće :(

Evo čovek reče za Dajmond (preuzeo ih S3 ako se ne varam), a slično je bilo i kada je pukao Phase V. Ko ne zna bio je to jedan od najjačih proizvođača Amiginog hardvera...

Da ne spominjem "Miro" koji je preuzet od Pinnacle-a...

Barem imaju Siemens koji se je morao da se udruži na kompjuterskom tržištu sa Fujitsu-om, nekako mi je pre dok je bio solo više ulivao poverenje...

delimir je napisao(la):
Jadni nemci baš nemaju sreće :(

Evo čovek reče za Dajmond (preuzeo ih S3 ako se ne varam), a slično je bilo i kada je pukao Phase V. Ko ne zna bio je to jedan od najjačih proizvođača Amiginog hardvera...

Da ne spominjem "Miro" koji je preuzet od Pinnacle-a...

Barem imaju Siemens koji se je morao da se udruži na kompjuterskom tržištu sa Fujitsu-om, nekako mi je pre dok je bio solo više ulivao poverenje...

Delimire, jedno obaveshtenje, Siemens nikad nije sam nastupao na trzhishtu hardvera, ranije se upetljao sa Nixdorf-om i to ga je koshtalo kao Svetog Petra kajgana, ali nakon likvidiranja Nixdorfa i posle udrizhivanja sa Fujitsuom, koji je verovao ili ne vishe i duzhe prisutan i ima renomiranije ime u polju hardvera od samog Siemensa, krenulo je nabolje.

Shteta i za Elsu ali i za Diamond i sve ostale evropske proizvodjache koji odustanu od utakmice, najvishe shto na slobodnom trzhishtu ne mozhe da se zhivi od rasnih No-name daleko-istochnih nVidia proizvoda koji su okupirali svet, sad je i Ati krenuo tim putem, pa ccemo videti da li kvantitet znachi i kvalitet.

Buca

Buca je napisao(la):
Delimire, jedno obaveshtenje, Siemens nikad nije sam nastupao na trzhishtu hardvera, ranije se upetljao sa Nixdorf-om i to ga je koshtalo kao Svetog Petra kajgana, ali nakon likvidiranja Nixdorfa i posle udrizhivanja sa Fujitsuom, koji je verovao ili ne vishe i duzhe prisutan i ima renomiranije ime u polju hardvera od samog Siemensa, krenulo je nabolje.

Ma OK. Mislio sam na gotove konfiguracije ne na grafičke kartice i sl. Ja sam imao jedan Siemens-Nixdorf PII računar i nije bio loš. Prevideo sam Nixdorf. Sorry. Ispada da su i tada bili u kooperaciji.
Daleko od toga de je Fujitsu loša kompanije (a i vidim ide im zajedno prilično dobro, evo baš je sad bila i njihova reklama na BBC World-u u emisiji Hard Talk) nego ja nekako cenim taj Siemens, a Fujitsu mi je uvek ostavljao mlak utisak...

Vrh Dno