Šta je novo?

Nema titla na TV - u

Popovic Dusan

Slavan
Učlanjen(a)
22.07.2003
Poena
306
Imam gf 4 graficku i sve radi super tv out je savrsen , jedini problem mi je sto ne mogu da nastelujem masinu da prikazuje i titl na TV-u a normalno se vidi na monitoru i ujedno se prikazuje film i na tv u i na monitoru
Neke ideje

Popovic Dusan je napisao(la):
Imam gf 4 graficku i sve radi super tv out je savrsen , jedini problem mi je sto ne mogu da nastelujem masinu da prikazuje i titl na TV-u a normalno se vidi na monitoru i ujedno se prikazuje film i na tv u i na monitoru
Neke ideje
Ja koristim program ffdshow. Cekiraj opciju subtitles i overlay i onda ide i titl na TV. Doduse, ima jos jedna kombinacija sa BSPlayerom tako sto pod menijem Video cekiras opciju Use Overlay i to Mode 1, a pod menijem Subtitle cekiras Draw subtitles to overlay surface, i to je to. Probaj pa javi. Kod mene na matroxu to sve fino radi, pretpostavljam da ce i na ostalim kartama.

...ili jednostavno promeni TV u primary display i ne treba ti nista vise!

Nema titla na TV-u

crullick je napisao(la):
...ili jednostavno promeni TV u primary display i ne treba ti nista vise!
I ja imam isti problem (sa Radeon 9200 + MicroDVD). Ima li neko elegantnije resenje, a da ostanem na MicroDVD-u i ne primenim tvoj savet?

Popovic Dusan je napisao(la):
Neće da prikazuje titl u clone ili u desktop extension modu?

Nazad
Vrh Dno