Šta je novo?

nema slike, neulazi u win

Xandar

Cenjen
Učlanjen(a)
10.11.2010
Poena
170
Jutros palim komp prije posla, kad ono prvo nema slike na monitoru ( monitor radi ofc xD) , cpu kuler se vrti na max obrtajima ,pa se da cuti, i komp ne ulazi u windows ( jer preko speedfan-a kontrolisem brzinu cpu kulera, da je uso smanjila bi se brzina/buka cpu kulera). Reko da ga manualno resetujem preko dugmeta , al dugme klikcem a nista se nesava , nema bip-a .... Izgasio sam ga manualno.

Da nema neko ideju sta moze biti uzrok ovome.Probacu da izvadim cmos bateriju kad se vratim sa posla al reko mozda neko zna sta je uzrok pa mozda nema potrebe za vadjenjem iste.

Ne bih da mlatim napamet, ali jesi li pročitao onaj tekst u podforumu Servis, tamo je član Tarmi Ricmi detaljno opisao svaki problem sa kojim se on susreo tokom 15. godina servisiranja računara.

Nemoj da te mrzi, pročitaj ovu temu DO KRAJA: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?263331-Servis

Druze da imam trenutno vremena da guglam i citam nebi postovao topic.Danas idem na put a ocu curi da ostavim ispravan komp.

Ok, razumem, ali ne bih da pričam napamet i da nešto pogrešno kažem. Verovatno je neki hardverski problem, ali ne mogu da budem siguran. Za početak, proveri sve kontakte i pričvrsti sve kablove, možda se neki malo izvukao. To se meni jednom desilo, pa zato kažem.

A ovu temu što sam ti gore dao,gde Tarmi Ricmi govori o svom dugogodišnjem iskustvu kao servisera, obavezno pročitaj kada budeš imao vremena, puno će ti pomoći i otkloniti neke nedoumice. Ja sam je odštampao na papir i uvek imam je tu pored kompa, za slučaj da mi zatreba. To i tebi savetujem, i ne samo tebi, nego svima.

Javi večeras kad dođeš kući šta si uradio i da li ima nekih promena.

Hvala na savetu. Bacio sam pogled i cini se da je veoma koristan tekst na prvi pogled.
Nista provjericu kontakte , ako nije to onda Cmos vadim , ako nije ni to ko ce ga znat :)

Nazad
Vrh Dno