Ja sam flesovo izgleda pogresan stock rom, ovo je za bugarsku a ja sam iz bosne. Da li mozda zbog toga nema imei i mreze?
I kakve veze imaju ovi sistemi po drzavama? Mislim sta je drugacije, da li ako flesujem bih samo mogu bosanske kartice koristit mada je to nelogicno, onda bi bio zakljucan telefon na tu karticu a flesovanjem stock roma, nije moguce zakljucati telefon ako je vec otkljucan na sve mreze.
Gledao sam da nisam mozda formatiro EFS particiju, ali ja mislim da nisam jer sam u TWP recovery isao format data, wipe data, interne
Skinuo onaj z3x samsung tool pro, i preko njega za neke modele ima repair opcija i uradi repair. Za moj nema u 24.3 verziji, ali ima rucno za efs pariciju, wipe, clean i ostalo i tu kad idem da uradi informacije o telefonu sve pokaze samo hw model i imei prazno. E onda idem reset MSL tu mi skenira IMEI od mog telefona onaj original ispisalo u tom programu sto znaci da ima imei ali negde ima neka prepreka pa nece da ga ucita, bas sam proverio sa kutije ali nece da ga stavi tamo gde treba.