Bad Habbit
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2005
- Poena
- 390
Drugar ima desktop, koji je preko usb wifi adaptera bio povezan za kucnu wifi mrezu, preko wifi rutera. Pre neki dan je on nesto cackao, ne znam sta, jer je izgubio mrezu. Od tada taj kompjuter sa tim usb mreznim adapterom, nikako ne moze da vidi kucni wifi, odnosno ruter. Ja sam danas pokusavao to da namestim, ali bezuspesno. Probao sam sve sto mi je palo na pamet, ali bes uspeha. Glavna fora je u tome sto tu kucnu wifi mrezu vide i moj i njegov telefon i ona radi najnormalnije. Isto tako kada pokusam da se preko tog usb wifi adaptera nakacim na neku drugu mrezu, on se kaci na svaku drugu mrezu i vidi SVE komsijske wifi mreze, samo ne vidi tu koju jedino treba da vidi, odnosno kucnu mrezu. Probao sam da obrisem uredjaj preko device manager-a, pa da pustim win da instalira opet. Probao sam da skinem bas driver za taj wifi usb adapter. Probao sam da disable/enable network adapter za taj adapter. Sve zivo sam probao, ali jednostavno taj wifi adapter vidi sve mreze osim kucne, a svi drugi uredjaju osim tog wifi adaptera vide tu kucnu mrezu najnormalnije. E da, probao sam i da vratim na fabricka podesavanja ruter, pa onda da ga trazim, sa ovog kucnog racunara, ali ni to nije pomoglo. Ima li neko ideju sta jos da probam i zasto se ovo desava?