Šta je novo?

NEMA FLASH-a U My Computer-u. POMAGAJTE

SLJUKA

Slavan
Učlanjen(a)
01.01.2007
Poena
301
Reinstalirao sam Windows i sada kada ubodem neki flash u komp nikako se ne pojavljuje u Mom kompjuteru. Znam za foru da treba da promenim drajv leter u menadzmentu ali to ne funkcionise.

sve periferije rade. samo kada ubodem FLASH nema ga u mom kompjuteru. probao sam i sa drugim fles diskovima ali ista stvar. kada otvorim My Computer imam samo dve moje particije C i D. Flesa nigde nema. Kada na My Comp kliknem RMB pa Manage onda ga u Disk managmentu vidim a kada mu dodelim neki drive letter mogu i da ga otvorim i vidim sav sadrzaj na njemu, cak radi i Copy-Paste ali ga i dalje nema kada otvorim My comp. Imam 6 USB portova pozadi i 2 sa prednje strane kucista. Gde god da ubodem fles komp ga prepozna, cak instalira i daje poruku da je novi hardver spreman za upotrebu, ali je nevidljiv iz Mog kompjutera
Ni u Total komanderu ga nema. Cak sam ubacio dva flesa i kard rider ali opet nema nicega samo mi se u Mom kompjuteru pojavio flopi koga inace nemam. U disk menadzmentu prikazuje sva tri ali ih ne vidi u mom kompjuteru. ******. A ni promena drajv letera ne pomaze. Da ne poverujes.
POMAGAJTE:smash:

Poslednja izmena od urednika:
trebao si veca slova da stavish, verovatno bi onda neko doshao kuci kod tebe da ti to namesti :)

Sta imas od ostatka hw ubodeno u usb-ove?
Kod ortaka se desavalo da ima mnogo problema u radu sa fleshevima, dok mu je u jedan od usb-ova uboden ADSL modem, kada njega izvadi, sve lepo radi... Reinstalacija drivera za plocu nije pomogla, a on je nastavio tako da funkcionise :)

Vrh Dno