Šta je novo?

Nema 6600gt,ali...

• Začetnik teme Začetnik teme proki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

proki

Čuven
Učlanjen(a)
22.10.2003
Poena
619
Evo vec istice 45 dana i prodavac mi jos nije isporucio ovu graficku karticu. Elem crkla mi je 9800pro i obzirom da ne moze istu ja sam se opredelio za 6600gt AGP. Prodavac je u Boru i distributer je ,,Imtela,,. Drugar mi je nasao 6600gt u BG. Interesuje me da li moze prodavac da premosti svog distributera i da uzme od druge firme (interesuje me da li on to sme i moze) ili postoje neka pravila od kojih ne sme da odstupi. Valjda sam bio jasan?
Ploca mi se ne menja i to je to. Pomagajte!!!:wall:

Prodavac od distributera dobija finansijsko razduženje za robu u garanciji koja ne može da se zameni. Za taj novac onda kupuje na drugom mestu ili nešto drugo ili takodje razduži svog klijenta novčano.

Pa chekaj lepo 7600GS za AGP..valjda ce uskoro..Tebalo bi da bude bolji od x1600pro agp.

Pa čovek čeka već više od 45 dana, gde će više.
proki, gledaj da se izboriš za X1600Pro, to bi ti bilo ubedljivo najbolja zamena!

Pa sad kako se uzme..x1600pro Agp ima ddr2 memoriju a 6600gt je imala ddr3.

Po performansama su tu negde al' ja mislim da je ipak 6600GT brzi ..bash zbog ddr3-a...mada ako nema shta drugo onda bolje i taj x1600pro agp ako nece vec pare da vrnu nazad.

ivica je napisao(la):
Pa sad kako se uzme..x1600pro Agp ima ddr2 memoriju a 6600gt je imala ddr3.

Po performansama su tu negde al' ja mislim da je ipak 6600GT brzi ..bash zbog ddr3-a...mada ako nema shta drugo onda bolje i taj x1600pro agp ako nece vec pare da vrnu nazad.

Pa sada daj sta das mada bezim od ATI-ja jer u 6 meseci dve riknule. Ne znaci nista ali koga su zmije ujedale i ........

Nazad
Vrh Dno