Šta je novo?

Nekoliko problema...

• Začetnik teme Začetnik teme WoL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

WoL

Čuven
Učlanjen(a)
04.06.2002
Poena
619
1. Neretko mi se pojavljuje onaj cuveni "virus" prozor "SERVER BUSY - switch to...", i nakon restarta nestane, pa se posle odredjenog vremena i nekoliko paljenja ponovo javi...

2. Non stop mi se javlja (pri svakom paljenju) neki UNKNOWN HARDWARE FOUND za koji ne postoje nikakvi drajveri a uz njega i Universal Serial Bus koji je takodje totalno neidentifikovan.

Sta ciniti, i molim bez predloga "format c" jer ne mogu sebi da priustim reinstalaciju celog sistema zbog GOMILE podataka, registrovanih programa i tvikova koji su mi neophodni za posao.

Hvala unapred.

P.S.

Masina je 2.8GHz, 1GB RAM, Ati Radeon 9600 XT 256MB.

E to je prava misterija...
Sto se (1) tice, procackaj malo po Event Viewer-u, mozda tamo uspes da nadjes neki error vezan za to, bice lakse dalje resavati problem.
A sto se (2) tice, slicna stvar se desavala meni kada sam instalirao Mayu 6 koja je zahtevala instalaciju nekog Loopback adaptera da bi radila... i naravno svaki put po podizanju sistema se javljao neki novi hardver... koji naravno nije postojao.

Malo vise podataka je potrebno; ovako je samo nagadjanje....

Problem 1. zvuci kao da imas neki ODBC server koji ne moze
da se pokrene pri ukljucenju masine kako treba...
Pogledaj u startup-u, HKCU/HKLM Run-u, ....

Problem 2, hm, ...
Postoji programce koje se zove UnknownDeviceIdentifier od
Huntersoft-a. Kad se problem javi, pokreni programce i izvuci
podatke o device-u....

Cini mi se kao da si ostao bez Servis Pack-a (ne bih da ulazim u kako i zasto), tako da ti treba SP2, drajveri za plocu, za grafiku i ostalo... Ne mogu da se setim dal bese Sasser tako restartovao komp (dok si na netu broji u nazad od 60 i na kraju restartuje, a ne mozes mu nista), ali mislim da je sa SP2 to reseno...

Mislim da je Zveki u pravu.

Apsolutno sve zivo sam probao da uradim, i ni za jednu stvar ne postoji resenje...

Jedino da nekako zbudzim SP2...ako jos neko ima ideju sta i kako neka postuje.

Hvala.

Verovatno je Sasser i pobrljan neki drajver za komponentu na ploči. SP2 i reinstalacija drajvera bi trebalo da pomogne.

Nazad
Vrh Dno