jovan_taleski
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 15.06.2012
- Poena
- 151
Kako sam zajb`o stvari sa blue-rayom koji je totalno razocarenje dala mi se mogucnost da uzmem neki multimedijalni player. E sada, kako je izbor na ovi multimedijalni playeri veoma mali (4 brenda, Asus, WD, Patriot i LaCie sa nekoliko varijacije) molio bih za savet od neko ko poseduje neki od ovi playeera.
Konkretno na ponudu su:
Asus O`Play HD2
Asus O`Play Mini
WD TV Live
WD TV Live Hub
Patriot PBO Core
LaCie LaCinema Mini HD Connect
Interesuje me:
Koji od ovi playeri nema nikakav problem da vrti sve fajlove koje bih mu ubacio?
Koji nema nikakav problem sa prevodima (kirilicni i laticni) i dali neko ima mogucnost da se podesuje golemina na font, boja i encoding?
Dali neko od ovi playeeri ima nekakv problem sa DTS zvukom?
Dali kod ovi playeri treba da pokrenem nekav server (kako Serviio) ili dostatno je samo da sherujem folder na PC?
Dali kod neko od ovi playeri, kada se na usb portu ubaci neki disk (flash i HDD), ima mogucnost da ga prikazi kao mrezni disk?
Hvala.
Konkretno na ponudu su:
Asus O`Play HD2
Asus O`Play Mini
WD TV Live
WD TV Live Hub
Patriot PBO Core
LaCie LaCinema Mini HD Connect
Interesuje me:
Koji od ovi playeri nema nikakav problem da vrti sve fajlove koje bih mu ubacio?
Koji nema nikakav problem sa prevodima (kirilicni i laticni) i dali neko ima mogucnost da se podesuje golemina na font, boja i encoding?
Dali neko od ovi playeeri ima nekakv problem sa DTS zvukom?
Dali kod ovi playeri treba da pokrenem nekav server (kako Serviio) ili dostatno je samo da sherujem folder na PC?
Dali kod neko od ovi playeri, kada se na usb portu ubaci neki disk (flash i HDD), ima mogucnost da ga prikazi kao mrezni disk?
Hvala.