mihailo je napisao(la):Mislim da je neko sa foruma skoro rekao da ima Divx varijantu DVD trilogije BTTF.Bio bih veoma zahvalan vlasniku serijala ako mi pomogne da dodjem do kopija...:wave;
Shale je napisao(la):Imam sva tri dela...
Ajd...
Igor je napisao(la):Evo imam to i ja(nazalost, treci deo ima samo engleski titl).
Inace slika je dobra, skidano je sa DVD-a, ali je kompresovao neko ko se bas toliko i ne razume u taj posao(ps. nemojte ovo pogresno shvatiti i ovakav, film je za sve ljude koji su videli odlican, ja zakeram previse
)
Naravno, ako nekome treba, neka pusti mail, PM, pa da rezemo.
byMaX je napisao(la):Meni taj DivX ne treba... Sineman i ja dobijamo u petak tri-pack DVD po vrlo dobroj ceni!![]()
Cineman je napisao(la):Maxe, mogli smo proći još jeftinije, ali mamu im njihovu englesku. Poštarinu, računaju na neki veoma glup način. Zvao sam ih jutros, javila se neka ženska, pa mi je sve objasnila kako oni računaju poštarinu. Posle toga kada mi je sve objasnila, tek onda ništa nisam razumeo![]()
Ponekad se desi da dobijaš istu cenu za film ili muziku, govorim o poštarini. Ma na neki ***** foru računaju .(
A šta ćeš, englezi
Kako god da okreneš, jeftinije je za nekih 30 eurića, nego kod nas.
Da smo dobili još bez poštarine, to bi bilo beutiful![]()
Cineman je napisao(la):Maxe, mogli smo proći još jeftinije, ali mamu im njihovu englesku. Poštarinu, računaju na neki veoma glup način. Zvao sam ih jutros, javila se neka ženska, pa mi je sve objasnila kako oni računaju poštarinu. Posle toga kada mi je sve objasnila, tek onda ništa nisam razumeo![]()
Ponekad se desi da dobijaš istu cenu za film ili muziku, govorim o poštarini. Ma na neki ***** foru računaju .(
A šta ćeš, englezi
Kako god da okreneš, jeftinije je za nekih 30 eurića, nego kod nas.
Da smo dobili još bez poštarine, to bi bilo beutiful![]()
Zorro je napisao(la):Ej Cinemane, a sta je poenta ovog tvog posta?
Cineman je napisao(la):Da bi ti odgovorio na njega!!
Ko je razumeo, razumeo je....
I nemoj se sada toliko mučiti oko tog posta, boleće te glava
Samo sam rekao da je jeftinije, i jos da je u Box-Setu, i da ti englezi imaju neko debilno računanje poštarine!!!
Ajd...
Zorro je napisao(la):Hm...![]()
Znas sta, sine-Cine, ja sam taj isti box-set platio ukupno 30 eura (20 eura nize od tvoje fenomenalne cene), ali mi nije padalo na pamet da se hvalisem time po Benchu. Ne samo da bi to bilo besmisleno (naruciti DVD karticom preko neta...pa i nije neka umetnost), nego ne bih ni zeleo da smaram ljude - koga to uopste interesuje?
Extra sto mi uopste nisi jasan s tom pricom o "bezveznom racunanju postarine"? Pa svaki sajt ti izbaci finalnu cenu, sa sve PTT-om i pakovanjem odmah pri narucivanju. Kako nisi znao koliko ce ti skinuti s kartice?
Got the message...?
Zorro je napisao(la):![]()
![]()
![]()
Sine-Cine, ti nikako da shvatis da javno izgovorena rec nosi sa sobom i odgovornost. Kada si vec resio da na Benchu izneses svoju privatnu komunikaciju sa Maxom, sve zeleci da nam stavis do znanja kako si ti mnogo jak lik zato sto si narucio BTTF DVD-e za fenomenalno povoljnih 30 funti (i dalje mi nije jasno sta je tu za hvalisanje, al ajd`...), ne mozes da se ljutis ako ti neko skrene paznju da to isto moze da se nabavi i za 19-20 funti. Ili 32 eura + 5 eura postarina za YU...
Ali nije to sustina problema. Kad vec pitas, da ti objasnim: razlog sto te imam na zubu je, dragi moj Cinemane, to sto ti u svim tim besmislenim hvalisanjima cesto i mnooogo bre blefiras (da ne upotrebim sad precizniju rec...). Nekoliko ljudi sa Bencha mi se zalilo kako si ti obecavao & nudio da ces da im nabavis ovo, snimis ono, da imas taj tek izdati DVD, onaj retki DivX... I od toga na kraju ne bi bilo nista. Sve bi se svelo na "repertoar" prosecnog DivX stancera sa news grupa ili ponudu da im narucis trazeni naslov na DVD-u, po abnormalno visokoj ceni.
To sto ti pominjes kao moje ulizivanje tebi,, u stvari je bila krunska provera gornjih navoda. Secas se situacije, to je bilo u onoj fazi kada bi za svaki DVD koji neko pomene na Benchu ti odmah povikao "IMAM GA". Isto si izjavio i za serijal "24 Hours". Ja sam ti onda rekao "OK, ajde prodaj mi ga"... Da skratim, na kraju je bilo "U stvari nemam DVD-e nego DivX-e, ali zamisli, ni njih vise nemam, juce sam pozajmio ortaku hard na kome su bili snimljeni, a on ih je greskom izbrisao...".
Ili ono kada si nam pre mesec dana javio da "prvi u YU" posedujes domacu verziju BTTF-a na DVD-u, i kao "dokaz" nam poturio slike menija iz region 4 izdanja, skinute sa neta. I jos ih kao nudio na prodaju! A sada sa Amazona narucujes sebi iste te DVD-e???
Posebna kategorija su tvoje "poverljive informacije dobijene direktno od Warnera" i "eksluzivne vesti koje mi je javio drugar iz Universala", a koje se pomocu Googlea mogu naci na netu za 2 minuta. Pa dobro, zar ti stvarno mislis da smo svi mi ovde toliki ******?
Ne bih dalje da ulazim u analizu tvojih "izjava", previse ih je bilo. Uglavnom, da su ti tvoj smor/spam postovi bar istiniti, nekako bi ih i preziveo. Ali stvarno mi se ne svidja ideja da neko mene i ostale clanove Bencha pravi na majmune...
p.s.
Zasto je Tehnomarket u medjuvremenu povukao sva DVD izdanja iz svoje radnje (ne samo Millenniumova, vec i Tuckova i Metroova...) i stavio originalne audio CD-e, nemam pojma . No, u trenutku kada sam dao tu informaciju, pre vise od mesec dana, imali su pune vitrine i police DVD-a. Sto su, uostalom, potvrdili i drugi clanovi Benchmarka.
Zorro je napisao(la):Hm...![]()
Znas sta, sine-Cine, ja sam taj isti box-set platio ukupno 30 eura (20 eura nize od tvoje fenomenalne cene), ali mi nije padalo na pamet da se hvalisem time po Benchu. Ne samo da bi to bilo besmisleno (naruciti DVD karticom preko neta...pa i nije neka umetnost), nego ne bih ni zeleo da smaram ljude - koga to uopste interesuje?
Extra sto mi uopste nisi jasan s tom pricom o "bezveznom racunanju postarine"? Pa svaki sajt ti izbaci finalnu cenu, sa sve PTT-om i pakovanjem odmah pri narucivanju. Kako nisi znao koliko ce ti skinuti s kartice?
Got the message...?
Cineman je napisao(la):Debilu, slušaj. JA imam prijatelje imam koje rade i u Universalu i Warneru, i molio bih da ih ne vređaš. Nisam ništa izmislio, a to što ti imaš kompleks poremećenog tipa, to je tvoj problem, i nije ničiji više, razumeš?!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari