Šta je novo?

Neko iz NS voljan da idemo na otvaranje BenchHousea?!

Proday

Uticajan
Učlanjen(a)
02.01.2005
Poena
1,805
Obzirom da svi znate da je sutra 07.07. u 19h otvaranje drage nam svima prodavnice, ako ima neko da pravi drustvo, eventualno i da podelimo troskove puta (ja bih vozio...klima, pice i zene zagarantovane) neka se javi pa da se dogovorimo!

Jedini uslov je sto bi morali doci u centar Kaca, odakle bih krenuli oko 17.30 jer sa posla stizem u 17 i stvarno nemam mogucnosti da se opet vracam za ns!!

Zainteresovani najbolje kontakt pozivom na 0656508007 eventualno sms ako ne budem u mogucnosti da vam se javim! ;)

Peco vidimo se :wave:

Nadam se da cete se lepo provesti. Ja na zalost/srecu nisam tu, imam neke koncerte u Francuskoj i krecem bas 07.07, ali znajte da cu misliti na vas. Veliki pozdrav svima koji idu na otvaranje! I dajte neke slike da i mi znamo kakvo je druzenje bilo :D

Znam da to nije bilo pitanje ali mi je jako zao sto ne idem pa sam morao da postujem! :-devil-:

Poslednja izmena:
Zao je i meni sto neces biti sa nama druze...a slike ti licno obecavam ;)

Ja da mogu, dosao bih do Kaca, tu sam negde, nesto manje od sat vremena voznje, ali ***a ne mogu. :S Prekosutra polazem psp, i moram da se spremam. :(

Off:
Spremaš se za PSP? :))))

Da. Ali ne za Sony PSP. ^_^ Poznavanje saobracajnih pravila. :p

Pa to, to... Još i gore :))))))))

Ajde lep provod želim :)

..ehhh a ja kasno primetio ovaj thread, :(
Bar bi slike mogli videti kako je bilo.

Nazad
Vrh Dno