violinista
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.12.2001
- Poena
- 650
Zdravo svima, imam jedan malecki problem. Naime, ne mogu da nađem program kao što je MultiProxy (da podsetim: ovo je jedan stari program iz 2001. koji se instalira u sysTray-u i browser preko njega ide na internet, a on skida liste proxyja sa neta i nalazi najbrži; nešto kao anonymizer). Ovaj programčić funkcioniše besprekorno, potreban mi je zbog toga što s vremena na vreme idem na net preko nekog proxy-ja koji RADI, jer je smaranje da svaki put idem na listu servera i tražim neki koji provereno radi.
E sad, ovaj MultiProxy radi super, samo što mu nije ažurirana lista proxy-ja od 2001 tako da damn 😡
Znači treba mi nešto tipa: podesim u browseru da ide na proxy 127.0.0.1 (localhost) i na neki port, i da onda browsovanje preuzme taj neki programčić koji s vremena na vreme skida listu ažurnih proxy servera i bira najbrži. Ima li išta takvo slično?
Pozdrav, :wave:
E sad, ovaj MultiProxy radi super, samo što mu nije ažurirana lista proxy-ja od 2001 tako da damn 😡
Znači treba mi nešto tipa: podesim u browseru da ide na proxy 127.0.0.1 (localhost) i na neki port, i da onda browsovanje preuzme taj neki programčić koji s vremena na vreme skida listu ažurnih proxy servera i bira najbrži. Ima li išta takvo slično?
Pozdrav, :wave: