Šta je novo?

Neki program kao što je MultyProxy??

violinista

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2001
Poena
650
Zdravo svima, imam jedan malecki problem. Naime, ne mogu da nađem program kao što je MultiProxy (da podsetim: ovo je jedan stari program iz 2001. koji se instalira u sysTray-u i browser preko njega ide na internet, a on skida liste proxyja sa neta i nalazi najbrži; nešto kao anonymizer). Ovaj programčić funkcioniše besprekorno, potreban mi je zbog toga što s vremena na vreme idem na net preko nekog proxy-ja koji RADI, jer je smaranje da svaki put idem na listu servera i tražim neki koji provereno radi.

E sad, ovaj MultiProxy radi super, samo što mu nije ažurirana lista proxy-ja od 2001 tako da damn 😡

Znači treba mi nešto tipa: podesim u browseru da ide na proxy 127.0.0.1 (localhost) i na neki port, i da onda browsovanje preuzme taj neki programčić koji s vremena na vreme skida listu ažurnih proxy servera i bira najbrži. Ima li išta takvo slično?

Pozdrav, :wave:

Mozes pokusati sa hide ip
"Hide IP Platinum will find the proxy server available to you and set it as your proxy server automatically. There is nothing need you to concern. Hide IP Platinum have done everything for you! "
http://www.hide-ip-soft.com/
Obicnim klikom menja sam proxy, a bezveze je sto radi samo sa
internet explorerom.

A a cemu je fora? Sto hoces da ides preko proxy-ja, od cega se razlikuje od "normalne konekcije"?

Zato što neki sajtovi ne dozvoljavaju više od jedne konekcije, i imaju ograničenje po broju IP adresi - npr. ne možeš da otvoriš dve instance sajta nego samo jednu. Uglavnom se radi o sajtovima za download-npr. RapidShare itd.

voja_pfc je napisao(la):
Obicnim klikom menja sam proxy, a bezveze je sto radi samo sa
internet explorerom.

Pa da ali meni ne treba za IE, treba mi nešto baš kao što je Multiproxy-server u lokalu, pa preko njega mogu da idem na net, bilo da je Opera, FF ili nešto treće.

Evo ti jedan sajt pa mozda tamo nadjes nesto korisno.
http://www.proxyblind.org

Nisam koristio takve programe ali sam na ovom sajtu nasao aktulenu listu proxy servera pa rucno unosio kad mi je trebalp

ok, thanks, sad ću videti 🙂

Nazad
Vrh Dno