Šta je novo?

Neki osrednji 2.0 sistem zvucnika

maddog74

Slavan
Učlanjen(a)
19.08.2006
Poena
320
Moja oprema  
Laptop
Samsung np350e5c-a02hs 01.2015.
Tablet
/
Mobilni telefon
XIAOMI Redmi-Note 8 Pro
Pametni uređaji
XIAOMI Smart Band 4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Treba mi za komp u drugoj sobi koji se ne koristi toliko cesto za slusanje muzike,ali kad zatreba nemam ih...Preporucite mi neki sistem 2.0 do recimo 30e.

Sta mislite o ovim,fino bi mi se uklopili u cenu...
ALTEC LANSING VS2620E

Ma uzeo bih i ja te Microlab,ali to je devojacka soba,zvuk nju ne zanima toliko,a te kutije joj nisu u skladu sa mentalitetom :)
Hvala na pomoci, izabrao sam joj ove Logitech LS 11,super joj se dopadaju,a to je za sad vaznije od kvaliteta zvuka,a i ima ulaz za MP3.
Poz.

microlab b-73 .
pomenuti altec ni slucajno ne moze ni da se poredi sa njima.

samo ima jedna interesantna stvar kod njih. zvuk kod integrisane je veoma neprijatan , iskrzan / Realtek HDa /.

dok je sa druge strane kod xonara , veoma prijatan.

kod ovih zvucnika su mane integruse veoma primetne.

Poslednja izmena:
Ma evo kako se zavrsilo, trazio ja te ls11 logitech ceo dan i nadjem ih u tehnomarketu ,ali samo u nekoj jako budjavo crvenoj-ciklama boji i naravno ne kupih ih,vec pre pola sata uzeh bas te altec lansing za koje kokan rece da ih ne uzimam i evo sad sedim ispred njih i prijatno sam iznenadjen cistim zvukom koji bacaju na integrisanoj alc97 zvucnoj,nikakav sum ili krcanje za sad nisam primetio,a cistina je izrazena i kad ga odvrnem i jedna preporuka za izvrstan AIMP2 player,pozdrav!

Nazad
Vrh Dno