Šta je novo?

Neki LCD TV 26"

Lazaboj

Slavan
Učlanjen(a)
26.03.2006
Poena
345
Doslo vreme za novi TV.Stari i dalje radi ali ima tako crnu sliku da to nije gledljivo ukoliko je neka nocna scena.E sad posto zivim u garsonjeri i TV treba da stoji u ormanu mesta ima ,mozda, za neku 26" LCD. E sad pitanje za milionce ,koji 26" LCD!?Neka cifra od 35.00,00 din bi bila neka okvirna.Ima po koji Samsung 26R32/82 i sl, neki LG...Ali sta od toga!?Molim vas nemoj te da idemo na 32"+ jer nema mesta ,najvise bih ja voleo da sa 2m razdaljine gledam neku 50-icu ali nema mesta.:smash:

imaš u metrou na akciji toshiba 26AV500P za ravno 35000.

178852_de_3.jpg

samsung a330j u tehnomaniji za 34000 (ne znam da li mi se čini, ali meni ovaj model izgleda kao onaj stari S81 http://www.redtv.ru/catalog/image/img409.jpg)

16281.jpg

i sharp najnoviji model 26SB25, a i najbolji od ova tri za 39400 isto tehnomanija

18422.jpg

Poslednja izmena:
Svaka cast na brzini.Vrlo pohvlno.Mislio sam vise na tipa ,ovaj se pokazao tako i tako ovaj ovako itd.Cene mogu da variraju a i izgled mi uopste ne igra ulogu.Znaci interesuje me da li se neki los pokazao.Trazim review i testove ali iskustvo je iskustvo.Imao sam prilike da vidim 26LG3000 i mogu reci da je slika bila lepa stim da je bio pusten neki film sa racunara dok skoro da nisam vidjao tv kanale.Mada jesam kad razmislim,kad odem u neku radnju iskreno se razocaram kad jedan koaxialac podele na 10 tv slika je blagi uzas.

Poslednja izmena:
za samsung i sharp ne znam, ali toshibu imam (32") od leta i odlična je, stim da ovaj od 26" ima bolji odziv i kontrast. bio sam pre dva dana u metrou, grabe toshibe ko ludi. ko god je pazario neki tv taj dan bila je toshiba, a na gomili (na više njih) bar 50 komada. od ovih drugih marki jedna ili dve kutije na lageru(ne verujem da su više i naručili), a bio je drugi dan akcije.

ACOUSTIC Solution LCD 26761HDF, E66, HD-ready, HDMI, PC/VGA, 1366x768, slika u slici, TV/DTV tjuneri, card slot, nov, 290 EUR.

Ovo sam nasao u Halo Oglasima znam da ih kupuju u Segedinu i ovde preprodaju.

Kako to cudo radi? Jel vredi tih "malo" para!?Gledam neke forume nahvalise ga kao da ne postoji ni jedan drugi sem njega.Cenu sam nasao u nekim oglasima 270 EUR a 32" 330EUR.

Poslednja izmena:
Jesi li prvo izmerio koliko tacno imas cm za tv u ormaru....da ne bude posle:smash::wall:

samsung a330j-75 cm......a npr, sharp LC 26SB25 65 cm duzina horizontalnih stranica....

Poslednja izmena:
Imam tacno 80cm u ormaru sirine ali cu se cesati sa visinom imam oko 47, sto znaci da cu cupati jednu policu. Zato i gledam da uzmem 26" jer 32" ne moze ni pod razno.

Imam tacno 80cm u ormaru sirine ali cu se cesati sa visinom imam oko 47, sto znaci da cu cupati jednu policu. Zato i gledam da uzmem 26" jer 32" ne moze ni pod razno.

Obrati pažnju i na to da ostaviš mesta sa strane dovoljno za normalnu cirkulaciju vazduha. Uprkos (pogrešno) uvreženom mišljenju kako lcd tv mnogo manje troši od plazme, itekako se greju.

Znam da pise da treba sa svih strana da ima 4" (10.2cm) ali ce morati da se malo stisne. Na moju zalost tako malo ima ponuda za 26" a te akcije su 99.99% za 32" koju ne mogu uopsta da uglavim. Cak sam probao i da vidim da busim regal, sto je majka docekala sa odusevljenjem. A i te akcije su u supermarketima sa kojima sam imao toliko loseg iskustva da ne znam da li bih se ponovo upustio u tu avanturu.

znaš da imaš onu akciju u novom sadu za hisense koliko inča toliko hiljada = 26000.
"jedino" je marka krš.

MALI OFF (unapred izvinjenje)

baš sam bio sad na sajtu i evo moram svima da preporučim da ga posete. ja veće debile u životu nisam video, cene im nisu nenormalne već sulude, *****ske.

http://www.dtvgroup.tv/dtvgroup_hisense-plasma-lcd.html

koga mrzi evo jednog primera plasma 42" 852x480 (rezolucija) za samo 99999.
ja lično bih je platio 5 dinara, koliko i vredi. a za 50000 ima ona samsungova za kojom svi luduju, A410 koja je svemirski brod za ovu po specifikacijama.

Poslednja izmena:
E da bejah danas u jednoj nasoj velikoj ali mladjoj firmi i videh LG 26CL3R na rasprodaji za 29.999,00 :D . Rezervisao do sutra pa ako uzmem nadam se da nisam pogresio. Ali cu jos veceras malo da mozgam. Ako kupim hvala vam svima na pomoci.

Bio, kupio, prikljucio. Uzeh danas LG 26LC3R za pomenutu cenu. Prvi utisci su koliko para toliko muzike. Kad gledate direktno u njega sve je super ali ukoliko gledate sa strane ima isijavanja i to samo ako je pozadina crna. televizijski kanali su odlicni i na mojoj sobnoj ateni tako da sam prezadovoljan. Vise kasnije pa i koja slika.

Evo i koja obecana slikica ali su nazalost slikane mobilnim i sve su malo tamne. Bice bolje kad budem slikao digitalcem i kad vam budem napisao svoje utiske.

Zadnja slika je sa kompa sa tvout-a na tv.A da antena je mala sobna teleskopska, 0.5m, tako da su ovo najbolji kanali.

iako je prilično star model, nisi se zeznuo. meni lično je to bio prvi tv na kojem mi je HD izgledao baš kako i treba - božanstveno. probao sam ps3 na tom tv-u kad su ga imali u pakomu još 2007 i baš je imao super prikaz.

Da, kanali su FOX i RTS2 jer su tu ipak najbolje slike mada ni PINK nije los. Pregovaram sa mojima da ipak sad uvedemo kablovsku ali nisam siguran da uspevam da ih ubedim. A miljei daju posebnu draz. ;)

Poslednja izmena:
da ne otvaram novu temu

Vredi li icemu Philips-ov model koji je ovih dana na akciji u metrou?
I uopste, da ne bih otvarao novu temu, sta je sada najbolje uzeti?
Cena je bitan faktor samo u smislu da ne bih isao preko 40.000din, a sto se brenda tice, nekako najvise verujem sharp-u, ali i dalje stoji pitanje sta uzeti.

Jedino sto mi je bitno je da ima DVB.

hvala na pomoci.

Kad sam ja kupovao tv imao sam zelju da uzmem Samsung 26A330. Svideo mi se i po dizajnu ali i prikaz na njemu nije zaostajao. Sad vidim da negde ih je bilo i za 35.000, neke akcije. U "moje vreme" je kostao oko 38.000-39.000 pa zato uzeh LG. Ali sad bih se premisljao.

Kad sam ja kupovao tv imao sam zelju da uzmem Samsung 26A330. Svideo mi se i po dizajnu ali i prikaz na njemu nije zaostajao. Sad vidim da negde ih je bilo i za 35.000, neke akcije. U "moje vreme" je kostao oko 38.000-39.000 pa zato uzeh LG. Ali sad bih se premisljao.

Ne znam....nekako ni u sta nisam siguran. LG kao brend ne mogu da smislim, dok mi kolege, drugari....svi mi pricaju da je LG daleko bolji izbor od Samsunga. Ja i dalje preferiram Sharp-a, pa onda Toshibu...mada toshibinih modela slabo sad ima u ponudi (nije da ih bas nema, ali...). Sony me ne zanima jer sam sony oduvek smatrao obicnim izd**avanjem.

No....dobro.....imam jos 15tak dana da presecem. Saveti i preporuke na benchu su uvek dobrodosli.

Nazad
Vrh Dno