Šta je novo?

Neke igrice za igraonicu? Predlog ...

Kissme1

Slavan
Učlanjen(a)
09.09.2010
Poena
200
Znaci neke igrice koje mogu da se igraju u lockalu a da su i jednako zanimljive zarazne i dobre.. Stim da mogu das e pokrenu na sledecim masinama , Intel e1200 , ploca ko ploca , msi neka , grafika 8800gt , hard ko hard i 1.5 gb ima i 10kompova sa 2gb ... ali ako mi navodite igrice tipa tf2 ili lfd1 ili 2 molim vas pa mi pomognete kako da ih namestim da se igraju u lokalu a da mi netreba $ $ ili steam orginal i te fore , znaci ako postoji mogucnos da se sve to zaobidje.. Hvala

Igrice tipa:
cs1.6
cod2
cod4
cod5
nfs
flat out 2 3
wc3
avp2
starcraft2
serious sam2
age of em 3 4
GENERALS 1 2 3
Splinter cell 3 4
to vec imam znaci nesto novo za mene , mogu to da budu i stare igrice , mislim necete mi verovcati ali kada sam izvlacio statistiku od prosle godine naigranije igrice su bile
Warcraft 3 72% (dota 90%)
Counter Strike 1.6 15%
Call of Duty 2 12%
i sve ostalo je u tih 1 2 % sto je ostalo....

TrackMania Nations Forever u kojoj god sam igraonici stavio igralo se vise od tih 1-2%

Hon i LoL instaliraj obavezno posto je u dosta igraonica popularan, WoW, starcraft kec, quake... Nazalost, ne mogu da se setim sta smo instalirali kad smo renovirali igraonicu, uglavnom ove gore navedene plus jos par njih. Mozes i UT da instaliras (da l' kec, da l' 2004, mozda cak i oba), nije da znam da ce neko doci sa namerom da igra prvi put, ali kapiram da ima ljudi kojima ostane vreme, pa se smore, ne znaju sta jos da igraju, pogledaju listu igara, vide da je dobra (naravno, pricam o ljudima koji nisu to igrali do sad) pa sledeci put povedu nekog da igraju timski.

A Battlefield dvojka?

Ako imaš internet konekciju par najpopularnijih MMORPGova bi bila dobra ideja. Osim toga, Combat Arms kao besplatna alternativa kometitivnim pucačinama bi mogao da upadne.
Možeš da pokušaš zaraziš ljude Natural Selectionom. Bio je popularan neko vreme.

COMBAT ARMS=nema da omane,)

Pa kako mislis da koristis u igraonici ako nisu original? Jeli imas ti uopste licence za sisteme?

Divlja igraonica?:p
Bar kod mene ima jedna takva, a bilo je po gradu ranije jos vise nego sad.

Kod mene ti je redosled sledeci:

Counter-Strike 1.6 35%
Dota 20%
Starcraft 2 15%
World of Warcraft 10%
Facebook 10%
HoN 5%
LoL 5%

Pa ti sad vidi sta se igra na konfiguracijama Athlon II x3 445, Sapphire 6850 1Gb DDR5, 2x2Gb DDR3 1600mhz, Logitech G3 misevi itd... :)

Samo da napomenem da su sve igre licencirane kao i operativni sistemi :) Nemoj se igrati sa kopijama kazne su ogromne.

Ma i kod mene su orginali samo sad nemam kinte da ulazem u nesto novo pa sam hteo da metnem kojeg divljaka ... ima dobrih ideja ovde , hvala svima ako neko zna jos nesto samo napred. Imam hon i lol ali slabo se igra.. ovde samo dota 0/24 ne mogu da verujem izgleda da kod mene bas nije isto kao kod vas ...

ima bf2 , danas sam stavio i ut 2004 za 100dinara sam resavao cd key izgleda da vise nije popularno ,

Posto 90% populacije po igraonicama cine klinci, cenim da oni ni ne znaju o cemu se radi. Jedino resenje je da ih neko pogura, malo da odigraju par partija cisto da vide sta propustaju, mada nazalost, i dalje je CS najpopularnija ili jedna od najpopularnijih igara. A stariji igraci skoro pa ni ne dolaze u igraonice.

Pa to se podrazumeva :)

koljaža pasa- to stavis napolje da gledaju ovi koji cekaju red na counter strike

Poslednja izmena:
Skoro pa je tako nenade :D

Znate sta sam hteo jos da pitam znam da nije ovde mesto al da pokusam , jel i na ovom forumu ima ona fora kao da vidis post ako je neko odgovorio na tvoj tipa link gde su svi postovi koji su odgovor na tvoje pitanje?!

Hvala za link to takodje nisam znao da ima , mada slabo ima igraca posto ima samo par srpskih servera a jako malo igraca pokusavam vec 2 dana max sam ih nasao 3 na jednom serveru....

Vrh Dno