Šta je novo?

Neka normalna igra danas...

face

Čuven
Učlanjen(a)
06.05.2002
Poena
650
Jel ima sad da se uzme neka bolja igra,a da je izasla u skorije vreme.Neki FPS, voznja, simulacija itd.Zadnje sto sam igrao je bio NOFL (smara) i Hitman2 (nikad bolji).A sad?

Isti je problem kod mene.Jednostavno nema nista novo sto je vredno paznje, tako da ostajem u ocekivanju Unreal 2.

face je napisao(la):
Jel ima sad da se uzme neka bolja igra,a da je izasla u skorije vreme.Neki FPS, voznja, simulacija itd.Zadnje sto sam igrao je bio NOFL (smara) i Hitman2 (nikad bolji).A sad?

Age Of Mythology - 2 CDa
James Bond 007 - Nightfire - 2 CDa (nista posebno, ali moze da zamaze oci)
RallySport Challenge - 3 CDa

Ma jeste to ok al opet nije toliko primamljivo....:(

Ma smor je ovih dana....nista novo za igranje...

kakva je tematika u ovom age of mythology?Lichi mi na neku strategiju?PRivlachi me ovo mythology poshto sam bash sad gledao 2 Kule pa sam se nalozio nevidjeno:)

Silent Hill 2, New World Order?

face je napisao(la):
kakva je tematika u ovom age of mythology?Lichi mi na neku strategiju?PRivlachi me ovo mythology poshto sam bash sad gledao 2 Kule pa sam se nalozio nevidjeno:)

Age Of Mitology je stvarno super igra.....ja sam je igrao duzi period a onda je sve nestalo sa formatiranjem c: particije...

?

a mozda tribunal?

byMaX je napisao(la):
Silent Hill 2, New World Order?

Nešto više o SH 2!? Sličnosti i razlike u odnosu na Resident Evil ili Undying!?

'fala

Re: ?

mikac79 je napisao(la):
a mozda tribunal?

to tek treba da se igra... samo da devojka navrati na par dana pa da se zavrsi... (nikako ne uspevam te mozgalice bez nje)

Vrh Dno