Šta je novo?

Neka akcija?

nikola1970

Slavan
Učlanjen(a)
16.07.2009
Poena
375
Pozdrav svima,

hteo sam da vas pitam da li trenutno ima neka akcija kod nekog adsl provajdera? Tetki je istekao ugovor kod telekoma pa hoce da se prebaci kod nekog drugog. Onaj Click 1 za tih 1500din je klasicna pljacka i vredjanje inteligencije.

Hvala unapred

Tetka nije neki korisnik interneta, uglavnom gleda strane i koristi Skype. Tako da bi joj ova brzina odgovarala sto sada ima. Samo za manje para.

Neka saceka tetka jos malo. Bice akcija oko nove godine

da li će biti adsl promocija/akcija krajem jula početkom avgusta, prošle godine jedino je verat imao akcije i obavezao sam se još 5 meseci, a akcija ptta kolko vidim traje samo do kraja marta..

Питај Тарот Милана :p обично буде код неког,али сад ти нико не може са сигурношћу рећи...

Ja sam skapirao da covek radi u EUnetu u Nisu ako sam dobro zakljucio iz neke predhodne rasprave, ako ne ja se coveku izvinjavam, i ne vidim sta je lose covek propagira tamo gde radi, sto je legitimno po meni, ali isto tako je legitimno da drugi kazu svoje misljenje da usluga EUneta ne valja,, pa nek covek sam izabere hoce li da rizukuje ili ne.

Vrh Dno