Šta je novo?

Nejasan mi HL2

BL@CK DE@TH

Čuven
Učlanjen(a)
03.04.2003
Poena
619
Upravo sam zavrsio HL 2 i moram reci da me je odusevio kraj (onaj efekat otvaranja portala je stvarno dobar),ali niakako mi nije jasno sta je prica igre?Sve je nekako nepovezano i neobjasnjeno.

Bas zbog takvog nejasnog zavrsetka ce izaci i nastavak price : HL2 Aftermath

Na kraju prvog dela, ostao je otvoren portal kroz koji su vanzemaljci dosli na zemlju i kombinovali svoje gene sa ljudskim. Tako rade sa svim svetovima koje osvoje, zato se i zovu Combine. Uz to vode i psiholoski rat tako sto izaberu jednog predstavnika pokorene rase koji u zamenu za moc i polozaj saradjuje sa njima i pomaze im da okupirana rasa pruzi manji otpor. Pred kraj igre, kada se Gordon vozi kroz vanzemaljsku "tvrdjavu" mozes da vidis sta planiraju sa ljudima, cilj je da ih pretvore u robove, a od onih fizicki najsposobnijih prave geneticki kombinovanu vojsku sa kojom se boris tokom citave igre. Na kraju prvog dela Freeman postaje agent intergalakticke tajne sluzbe (da ih nazovemo tako u nedostatku adekvatnijeg objasnjenja) koja ima tehnologiju za usporavanje vremena, pa je Freeman izmedju prvog i drugog dela bio u vremenskoj hibernaciji, sto mozes da zakljucis po komentarima likova koje srece, kako se "uopste nije promenio". Na kraju drugog dela takodje je "zamrznut" u vremenu, do nekog sledeceg zadatka.

Pa normalno da nema jasan kraj,kako bi inace uzeli pare za nastavak :) :) :)

Vuk je napisao(la):
Bas zbog takvog nejasnog zavrsetka ce izaci i nastavak price : HL2 Aftermath

Hehe, da. Jedini istinski motiv za izbacivanje nastavka je upravo da bi razjasnili nejasan kraj iz HL2... :d

Žele da sustignu Final Fantasy po broju nastavaka!

Bez obzira na sve mane koje su ocigledne,meni je hl2 jedna od najboljih igara koje sam IKADA odigrao.Jedva cekam "aftermath".

A kako ces ga igrati, da li imas original drugi deo?
Koliko cujem, Aftermath nece ni izaci na disku vec ce se distribuirati samo preko Steam-a.

Dobro pitanje.
:wall: :wall: :wall:

ma sve ce se to srediti znam ja "malog sa posla" koji ce to da sredi

Raptor je napisao(la):
A kako ces ga igrati, da li imas original drugi deo?
Koliko cujem, Aftermath nece ni izaci na disku vec ce se distribuirati samo preko Steam-a.

A to kao treba da bude problem ? :)

Nazad
Vrh Dno