Šta je novo?

Neispravan ispravljač (adapter) kod HP550.

pega022

Slavan
Učlanjen(a)
27.11.2005
Poena
309
Zanima me iskustva pošto mi je adapter za struju jednostavno prestao da radi, nije bilo nikakvih problema sa strujom tj. ne puni bateriju niti radi bez nje a laptop je u garanciji još uvek kod (ComTrade) da li će adapter popraviti ili zameniti bez nadoknade? Hvala.

99.999% je došlo do prekida kabla kod konektora koji ubadaš u PC.

Unutar ispravljača? Ili fizički spolja?

Napolju, na samom nablu. Najcesce se desava u blizini samog dzeka jer se tu kabl najvise lomi.

To valjda rešavaju u servisu bez problema.

Odnesen u CT servis kaže sledi zamena adaptera u toku 7 narednih dana. Hvala na odgovorima.

Da mi je da sretnem samo jednog vlasnika HP-ovog laptop-a a da nije imao nekih problema (U ovom slucaju sa adapterom). Meni su za 2 godine crkla 2 adaptera, otisao kabal na jednom i riknula mi ploca na samom lapu, 1 HDD, Optika, i izgubilo se pozadinsko osvetljenje!

Poslednja izmena:
Ne znam ali sa dva asusa pre toga nisam imao nikakvih problema, mada sam ih platio oko 500e a ovaj Hp sam platio 300e na akciji. Ako mi zamene adapter super. Probaću samo da produžim garanciju za njega ako je ikako moguće.

Ja sam kupio HP550 početkom decembra prošle godine i nisam imao nikakav problem... izuzev sa Agere Systems modemom ali taj problem ima i kod drugih proizvođača i nije baš mnogo bitan. Laptop radi, adapter radi, baterija gura a arčim ga svakodnevno.

Al' ipak ako neko zna nešto o ovom problemu sa modemom neka navrati do ove teme: http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=210613 i podeli to samom. :D

Zeznuli su me. Adapter cu da cekam 2-3 nedelje. Poludecu cekajuci. Nikad vise CT komp kod mene a ni hp laptop. Strasno. Lider u IT sektoru. Hahaha.

25 dana mi je laptop bio u servisu, da li mogu da tražim produženje garancije za tih skoro mesec dana?

Nisam 100% siguran da li imaš pravo na produženje garancije, trebalo bi da može. Pisalo se o tome u nekim temama ovde, međutim nisam baš siguran koje su, a i prilično je konfuzno jer svako priča svoju priču.

Probaj, ništa ne može da te košta.

Ma meni radi sve na mom HP-u samo ne mo duga ga upalim vise.

Ništa od produžetka garancije ali bar radi adapter i nov je hvala svima na odgovorima.

Nazad
Vrh Dno