arcibalde
- Test subject -
- Učlanjen(a)
- 30.08.2010
- Poena
- 455
Pozdrav, hteo bih da potvrdim za slucaj da sam nesto prevideo. Grafa ima dva HDMI i dva DisplayPort. Prikljucio sam monitor A na prvi DP a monitor B na drugi DP, monitor B daje crnu sliku, jelte, ne radi dok monitor A radi. Zatim sam monitor B prikljucio na prvi DP i radio je a monitor A na drugi DP i nije radio. Onda sam jedan monitor ukljucio na jedan pa na drugi HDMI i na oba je radio. Moj zakljucak je da je taj drugi DP na grafickoj crkao, jel postoji nacin da se to nekako drugacije testira ili da nisam nesto prevideo ili da nosim graficku na reklamaciju? Hvala.
edit: E da ima jos jedna stvar, monitor bi umeo da nasumicno blinkne u Winu ali toliko brzo kao treptaj oka, ne vezano sta radim. Nisam to primetio tokom igranja ali jesam tokom surfa ili dok se bukvalno nista nije radilo. Ne znam da li ima neke veze sa bilo cime.
edit: E da ima jos jedna stvar, monitor bi umeo da nasumicno blinkne u Winu ali toliko brzo kao treptaj oka, ne vezano sta radim. Nisam to primetio tokom igranja ali jesam tokom surfa ili dok se bukvalno nista nije radilo. Ne znam da li ima neke veze sa bilo cime.