Šta je novo?

neighbours from hell 2 vacation?????

goaman

Slavan
Učlanjen(a)
22.11.2004
Poena
304
Jel zna neko zasto nece da mi radi "neighbours from hell 2 on vacation" po XP-om, 1 radi bez problema!!!!!!!!

Covece, kada ovako postavis pitanje, da gledam u magicni pasulj, ne bih znao sta da ti odgovorim. Prvo procitaj troubleshooting, ako nije nista od onoga sto pise, onda ovde opisi malo detaljnije u cemu je problem.

i ja sam imao isti problem, pa sam instalirao kod ortaka i tamo nije mogla da se pokrene, pa sam zakljucio da je losa verzija igre...

Prijatelju Mrki Jovice, u readme file-u pise da je igra i za win xp!!!!!
Evo covek kaze da je imao isti problem, jednostavno nece da se pokrene ni kad stavis kompatibilnost sa drugim win-ovima!!!!! Pitam jel neko imao problem a resio ga????

Goaman, ako ti nesto znaci, mogu samo da ti kazem da igra jeste i za WinXP, kod mene radi bez problema. To znaci da nije problem sa operativnim sistemom, vec je nesto drugo u pitanju. Zato ti i kazem da ispitas da li je do graficke, zvucne... itd. Moze da bude 1001 stvar, a covek koji ima isti problem, mozda ima i istu nekompatibilnu komponentu kao i ti, pa vam zato ne radi.

Znaci, lepo ti kazem, ili napisi nesto detaljnije, koja ti je zvucna, graficka... itd, ili sam kopaj po troubleshooting-u, ja ti drugacije ne mogu pomoci, ako neko moze - sa srecom.

Pozdrav

Zvucna je advance ac'97, graficka je MSI gf4 mx 440 sa omeginim driverima1.6177 i directx 9.0c. Kod mog kolege isto nece da radi!!!

Vidi ovo 1.1
System Requirements:
- A Pentium®-compatible MMX processor of at least 233 MHz. (Pentium® II-compatible processors or higher all feature MMX.)
- At least 128 megabytes of RAM.
- Windows 95® with Internet Explorer 5.5, Windows 98® SE, Windows ME®, Windows 2000® or Windows XP®.
- A DirectX® 8-compatible video card with at least 8 megabytes of video RAM.
- A DirectX® 8-compatible sound card.
- A Windows-compatible mouse, keyboard and CD-ROM drive.
- At least 310 megabytes (MB) of free space on your hard disk.

Skinuo sam sp2 sa kompa i igra radi, patch sa tog sajta je za originalne igre!!!!
Znaci da zakljucimo: KO ZELI DA SE IGRA NEKA NE INSTALIRA SP2

Vrh Dno