Šta je novo?

Neigbours From Hell 2 : On Vacation

Samo da jos stigne kod nas u prodavnice.

Stigao je, pretpostavljam da znas gde da kupis ;)
Ja nisam igrao prvi deo ali ovaj drugi sam igrao nekih ~1h i nije loshe ;) doduse malko smara sto nema da se podesi makar rezolucija, ovako je malo ruznjikavo a i malo je nepregledno.

1. deo je bio strava...i dobro je sto ni ne treba neka uzas masina da bi igrao ovu igru

mb4 je napisao(la):
Ja nisam igrao prvi deo ali ovaj drugi sam igrao nekih ~1h i nije loshe ;) doduse malko smara sto nema da se podesi makar rezolucija, ovako je malo ruznjikavo a i malo je nepregledno.

Jel se to mesto toliko krije :wall:

Pa takva je politika foruma, ja mislim da nije dozvoljeno sad da se reklamira ali vidi sa driverom ili agilnim posalji im private msg siguran sam da ce ti pomoci ;)

mb4 je napisao(la):
Pa takva je politika foruma, ja mislim da nije dozvoljeno sad da se reklamira ali vidi sa driverom ili agilnim posalji im private msg siguran sam da ce ti pomoci ;)
Dobro mislis - nije dozvoljeno.
Takve stvari iskljucivo na PM :eyebrows:

Znam zato i kazem :) jedino nisam bio siguran da li je dozvoljeno reci ko to ima na prodaju posto to naravno moze da bude i prodavnica (naravno legalno ali je opet reklama) ali i "pojedinac" :D tako da najbolje preko PM-a.

Poslednja izmena:
Ljudi stvarno mi niste jasni.Evo, u "TC Konjarnik", Ustanicka ima bas prodavnica za ovakve stvari. Znaci ako ga inspekcija nije zatvorila, a sve oko njega jeste znaci da je legalno. Idite tamo i kupite to sto hocete.Ima sve najnovije.Jedino sto mu je sve duplo skuplje od mesta gde ja nabavljam, al je to valjda sto covek placa porez.

Imas ispred pravnog jedan kiosk koji je radio i za vreme inspekcije neko vreme, pa su ga zatorili, pa se ponovo otvorio...malo,malo pa radi... :banana:

Da... kupih jednom disk na tom kiosku. Dobijem lepo racun, sve uredno, a na racunu pise Turisticka agencija "Pera tours" ili slicno nesto.

Agilni je napisao(la):
Da... Dobijem lepo racun, sve uredno, a na racunu pise Turisticka agencija "Pera tours" ili slicno nesto.

Ma bre to je zbog kerova,da ne pomisle da slucajno prodaju nelegalan software! :d

PoZ

borab je napisao(la):
Ljudi stvarno mi niste jasni.Evo, u "TC Konjarnik", Ustanicka ima bas prodavnica za ovakve stvari. Znaci ako ga inspekcija nije zatvorila, a sve oko njega jeste znaci da je legalno. Idite tamo i kupite to sto hocete.Ima sve najnovije.Jedino sto mu je sve duplo skuplje od mesta gde ja nabavljam, al je to valjda sto covek placa porez.

heheh... pa kako nesto tako moze da bude legalno... Inace taj doticni cd-klub treba da zatvore iz cistog bezobrazluka... jer za jedan pisljivi cd naplacuju 200din !

Za 200 din. se sigurno ne moze naci original neke novije igrice :D
To sto neke prodavnice inspekcija nije zatvorila ne znaci ama bas nista. Ima ih i na buvljaku, pa ih inpsektori nisu najurili, a definitivno nisu originali :d

Ne pada nam na pamet da sad obilazimo sve te znamenite prodavnice, kioske i tezge, ali cisto sumnjam da su ti diskovi i prosli pored neceg legalno, pa povedite malo racuna sta postujete, jer ima par konkurenata za brisanje...

Agilni je napisao(la):
Ucutasmo se, vidis :)
Ma pricajte vi slobodno, ali na PM :D

Kad vidis da je neko probao/igrao nesto, a ti ga diskretno priupitas odakle mu to i kako mozes i ti da dodjes do istog :d

Crni je napisao(la):
Ma pricajte vi slobodno, ali na PM :D

Kad vidis da je neko probao/igrao nesto, a ti ga diskretno priupitas odakle mu to i kako mozes i ti da dodjes do istog :d
sjajna igra

preshao sam za jedno popodne

ima li negde prvi deo ? nisam ga igrao

mb4 je napisao(la):

Midgard je napisao(la):
Jel se to mesto toliko krije :wall:

Agilni je napisao(la):
Pa da znas i da jeste skriveno poprilicno...

Ali ga ja uvek nekako pronadjem :)

Jel bi me neko mozda uputio na to mesto?

A da malo procitas prethodne postove.Jel treba da crtam mapu grada ili je dovoljno recima da objasnim?

Vrh Dno