Agilni
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.12.2003
- Poena
- 680
mb4 je napisao(la):Stigao je, pretpostavljam da znas gde da kupis![]()
Ja nisam igrao prvi deo ali ovaj drugi sam igrao nekih ~1h i nije loshedoduse malko smara sto nema da se podesi makar rezolucija, ovako je malo ruznjikavo a i malo je nepregledno.
Dobro mislis - nije dozvoljeno.mb4 je napisao(la):Pa takva je politika foruma, ja mislim da nije dozvoljeno sad da se reklamira ali vidi sa driverom ili agilnim posalji im private msg siguran sam da ce ti pomoci![]()
Agilni je napisao(la):Da... Dobijem lepo racun, sve uredno, a na racunu pise Turisticka agencija "Pera tours" ili slicno nesto.
borab je napisao(la):Ljudi stvarno mi niste jasni.Evo, u "TC Konjarnik", Ustanicka ima bas prodavnica za ovakve stvari. Znaci ako ga inspekcija nije zatvorila, a sve oko njega jeste znaci da je legalno. Idite tamo i kupite to sto hocete.Ima sve najnovije.Jedino sto mu je sve duplo skuplje od mesta gde ja nabavljam, al je to valjda sto covek placa porez.
Ma pricajte vi slobodno, ali na PMAgilni je napisao(la):Ucutasmo se, vidis![]()
sjajna igraCrni je napisao(la):Ma pricajte vi slobodno, ali na PM
Kad vidis da je neko probao/igrao nesto, a ti ga diskretno priupitas odakle mu to i kako mozes i ti da dodjes do istog :d
mb4 je napisao(la):Stigao je, pretpostavljam da znas gde da kupis![]()
Ja nisam igrao prvi deo ali ovaj drugi sam igrao nekih ~1h i nije loshedoduse malko smara sto nema da se podesi makar rezolucija, ovako je malo ruznjikavo a i malo je nepregledno.
Midgard je napisao(la):Jel se to mesto toliko krije :wall:
Agilni je napisao(la):Pa da znas i da jeste skriveno poprilicno...
Ali ga ja uvek nekako pronadjem![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari