Šta je novo?

Need4Speed 6: Sifre?

• Začetnik teme Začetnik teme olfrud
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

olfrud

Čuven
Učlanjen(a)
13.08.2002
Poena
619
zna li neko sifre(ili tome slicno), za otkljucavanje svih kola i staza?

I jos samo neshto. Secam se da je neko jos pre napiso kako treba sopstvenu kolekciju mp3 pesama ubaciti u igru, ali sam znate zaboravio. zanima me dakle i to.

Unapred hvala.

malo sam krstario po starijim threadovima, i nasao nacin za otkljucavanje staza i kola. Jedino nisam uspeo da nadjem onu caku za mp3-ove.

nadji cars.ini i tracks.ini i u njima promeni Price= i Nfsprice= u npr. 1 i sva kola i staze ces otkljucati za 1 dolar🙂

imam thunderbird na 1133 256 sdrama ASUS plocu i MX420 ddr 64mb eagle... jel ovo dovoljno za najnovijij NFS

raindog je napisao(la):
imam thunderbird na 1133 256 sdrama ASUS plocu i MX420 ddr 64mb eagle... jel ovo dovoljno za najnovijij NFS
Ako igras pod XP-om treba ti jos 256 RAM-a. Malo sam cackao, i probavao razna setovanja, i mislim da ako zelis imati potpun uzitak, treba ti barem neki firmirani mx440, tj >GeForce2.
(Ali nije bitno ako nece raditi, ionako nisi bio fasciniran igrom🙂 )

olfrud je napisao(la):
Ako igras pod XP-om treba ti jos 256 RAM-a. Malo sam cackao, i probavao razna setovanja, i mislim da ako zelis imati potpun uzitak, treba ti barem neki firmirani mx440, tj >GeForce2.
(Ali nije bitno ako nece raditi, ionako nisi bio fasciniran igrom🙂 )

pa radice sigurno ....samo ja bih da igram bez seckanja (ne kao sto sam video kod tebe sinoc 🙁

raindog je napisao(la):
pa radice sigurno ....samo ja bih da igram bez seckanja (ne kao sto sam video kod tebe sinoc 🙁
pa sa eagle mx400 i nisam ocekivao vise, sad sam pronasao optimalna setovanja 800x600 16, i smanjeni neki detalji, i vise sam nego zadovoljan kako radi. Samo malo da se oparim, ionako cu uzeti neku 4200.(BTW pod raditi nisam mislio bukvalno da ti nece uopste raditi, vec raditi sa prihvatljivim performansama.)

Postoji file CAMERAS.INI, gde su podesavanja kamera. Tu se menjanjem odgovarajucih parametara, moze setovati custom kamera jeli neko vec to probao?

Ako nekome treba evo ga trainer za HFS6. Samo procitajte uputstvo...

Nazad
Vrh Dno