Šta je novo?

Need For Speed: The Run

Marko-Dj

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2008
Poena
595
EA ja najavio novi nastavak serijala Need For Speed...

S obzirom da je ShopTo "slucajno" ubacio ovaj naslov u svoj cenovnik, EA je bio primoran da najavi ovaj naslov! :D

Pojavio se i prvi Teaser Trailer.

Jos nije objavljeno za koju konzolu se radi, ali verovatno da se radi o Multiplatform naslovu...

Verovatno ce biti bolji od Undercovera iz prostog razloga sto se na njemu radi 2 godine, ali to i dalje ne znaci mnogo.

Pokusao sam da izdrzim da ne trolujem ali...

pfffhahahaha , slatko me nasmejao trailer :d

Jer to je nfs way - gomila flashbackova na rubu smrti , fkra , fijukanje kao da se kamera krece kroz dimenziju X ... sve ono sto je potrebno mladom pubertetliji (osim masturbacije :p ).

Boze sta ucinise sa serijalom. Mislim Underground 1/2, MW, pa i Carbon nisu bile toliko trash igre. Sve nakon toga, ne da je katastrofa nego to nije normalno. Jedino moram dati sansu ovom novom Hot Pursuitu, mada prilicno sam sumnjicav i prema njemu.

Ovo postaje vec smejurija.

Gori su nego Activision. Steta sto Marley nije ovde, on voli lozana trailere ovog tipa :D

Boze sta ucinise sa serijalom. Mislim Underground 1/2, MW, pa i Carbon nisu bile toliko trash igre. Sve nakon toga, ne da je katastrofa nego to nije normalno. Jedino moram dati sansu ovom novom Hot Pursuitu, mada prilicno sam sumnjicav i prema njemu.

Hot Pursuit nije los, samo sto ima brdo bagova... Automobili se materijalizuju ispred tebe, ponekad auto koji jurisse slupa i taman kad ocekujes da ces lako da ga cuknes i zavrsis posao on se teleportuje 20m dalje, a ti si zveknuo u kamion... Veoma veselo :D

Ima li kakav patch da su resili to? Izvinjavam se za off.

Igraj Hot Pursuit, to veze nema sa ostalim NFS-ovima, pravio ga je Criterion...

A i taj Hot Pursuit je djubre zesce :) Posle Underground-ova je kraj NFS-a otprilike..

Molim??? :) Da nisi mislio da su ti undergroundovi olicenje novog gangsta nfs-a koji je zapravo unistio serijal? :)

Poslednja izmena:
Jeste bilo gengsta ali to su poslednji NFS-ovi koji su bili igrivi, bilo je to dosta zarazno meni, otvoren grad vamo tamo.. Mada tad sam bio u onom fazonu da igram sve zivo :) ali svejedno, jako dobre igre generalno, i stojim iza toga da posle njih vise nije to to..

Pa posle njih nikako nije to, a posebno sami ti delovi nisu TO (ovo vazi za one koji su NFS igrali od prvog dela).

Jesu bili totalno drugaciji od svakog NFS-a pre toga, ali odlicne igre, pogotovo prvi deo.. jesi ih igrao uopste? :) U prvom Undergroundu sam stvarno uzivao.. ali kazem sigurno je i malo doprineo taj period u kom sam mogao bilo sta da igram :)

Naravno da sam igrao. To je jedan od tih novih primera, za nove klince je to "dobri stari underground", a za one koji su zapravo igrali NFS kad je nesto vredeo to je "novi, budjavi, klinacki NFS".

Bio je igriv, ne kazem, ali nije imao veze sa onim sto je do tad znacilo Need for Speed. Ali da ne sirimo vise, stize The Run :D

Underground je definitivno igrace(prave igrace) NFS serijala podelio u 2 tabora. Ja sam ga dugo bojkotovao i igrao tadasnji HP2 za PC dok su me po igraonicama gledali u cudu, medjutim, nesto kasnije mi je seo, i po meni uz high stakes (cini mi se) koji sam igrao na PSone, U1 i U2 su definitivno bolji od ostalih. E sad, kazem po meni, jer su ta 3 dela obelezila moje 'odrastanje' u gaming vodama i na mene ostavila najveci utisak.

End OT

Underground fazon je bio zanimljiv zakljucno sa odlicnim Most Wantedom. Posle osrednjeg Carbona krece katastrfoa, sto se poklapalo i sa padom prodaje.

Generalno, meni ni jedan NFS posle Underground2 nije vise bio nesto tako dobar a pogotovu ne ovaj novi Hot Pursuit, jedino su mi se svidjeli Pro Street i Shift (ne ovaj Unleashed koji mi se nakon par trka cini kao s*it).

Hot Pursuit 2, Underground 1, Most Wanted (najbolji IMO) i Pro Street, ostalo boranija. :) Jedino nikako da probam novi Hot Pursuit.

Inace, smara ovo sa gangsta-policijskom pricom, mnogo se gube oko toga, bolje im je da naprave dobar upravljacki model, slicno MW-u..

Nazad
Vrh Dno