Šta je novo?

Need for Speed Most Wanted

rastafarian

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2003
Poena
725
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D, BeQuiet! Dark Rock 4
Matična ploča
GigaByte B650 Aorus Elite AX
RAM
2 X 16GB DDR5 Kingston PC6000 KF560C36BBEAK2-32 FURY Beast RGB EXPO
GPU
MSI RTX4070 12GB, SUPER 12G GAMING X SLIM
Storage
2TB SSD Kingston KC3000 M.2 NVMe
PSU
FSP Hydro G PRO ATX3.0(PCIe5.0) 1000W, PPA10A2413
Kućište
BeQuiet! PURE BASE 500 FX Black
Monitor
Gigabyte 32
Laptop
Lenovo Idea pad gaming
Tablet
iPad, Samsung tab S9 ultra
Mobilni telefon
iPhone 15 proMax, Fold5, S24Ultra
Pristup internetu
  1. Optički internet
koliko ja znam vec postoji verzija za xbox...

Pa i dosadashnji delovi su bili na konzolama, i izlazili pre PCa...

Nema ovaj deo za PS2 josh uvek, a i dosta vishe NFSa :)

Nije valjda opet na foru undergrounda - samo grad i mrak? Bezveze... ocemo bre stari dobri NFS!

Pa ipak je na neki nacin nastavak undera ali se trke NECE odvijati po mraku nego iskljucivo from sun up till sunset a najavljuju i neki "real time weather" kao i "evolving environment"....

Ma NFS 1 (ukljucujuci i SE, bitno je da staze ne idu debilno u krug) i NFS 2 SE (sa dodatom 3dfx podrskom, sve exkluzive od auta) su najbolji NFS ikada. Mogla bi i cetvorka da prodje(ovo samo zbog M5ice).

N4s Pu

a šta fali N4S PU? Sve sami Poršei i nema budženja karoserije? Ovaj Undergound2 je, da se složim sa burazerom, vrum-vrum i kraj (ne kažem da je igrica loša, odlično je urađena ali kada se uporedi sa ranijim delovima sa njima zajedničko ima samo naziv).

Ako u novom nastavku uvedu muriju, juuuuuuupi!

ma murija je zakon i secate se staza costail i city i ona na planini iz nfs se e to su bile staze a ne ovo vrti vrti pa u krug kao murija ne moze da okrene krug i stigne te u kontra smeru pa u prvom delu ti prodjes pored murije (koja stoji ) preteknes ih ili ti dodju u susret pa te pojure mislim posto se okrenu a sad npr u nfs hp2 nigde ih ne vidis samo pocinju da te stizu bljak

Uh jedva cekam da iskoci , samo da bude poput NFS 4 (koja je po meni najaca)....

E, jel uspeo neko da potera NFS4 pod XP-om sa D3D akceleracijom?

JEste moj drug ....i kaze da je vrhunska.Dobro po meni nije toliko onda dobra koliko je dobar zvuk BMW M5 ...uhhh :)

Nazad
Vrh Dno