Šta je novo?

Need For Speed Most Wanted 2012

igor88

Čuven
Učlanjen(a)
25.07.2009
Poena
575
Novi nastavak serije NFS-a ali ovaj put ponavlja se provereno najbolji deo MOST WANTED... Evo i trejlera:

Vise info na http://www.needforspeed.com

Poslednja izmena:
jedina arkada kojoj se radujem :d

Lepa vest jel se meni samo cini ili je stvarno u pitanju Frostbite engine :)

Pa NFS the run je isto u njemu stoga nista necudi da je i ovaj novi, mada ja bi licno novi burnout a ne ovaj nfs/burnout mix.

Ovo je smesno :D msm na fiziku :D

To u ovoj igri ne bi trebalo da se gleda.:)Tema je odlična i zarazna tako da će klinci obožavati ovo.Kad izlazi?

Tek 30. oktobra :(

FB, po mom misljenju, nije endzin za nfs igre a stvarno ne znam kakvu fiziku ocekujete u jednom nfs? :d Neka bude kao u most wanted i nema problema.

^upravo tako , NFS se nikad nije ni trudio da bude simulacija... osim u Porsche Unleached

Ja sam to preskocio, kao i mnoge druge igre :d
Znaci vredi igrati taj PU preko tastature?

Au sad gledam na YT, pa to je matoro ko biblija :d

Poslednja izmena:
Underground je imao nesto po meni dosta realno..
naravno ako zaboravimo zabijanje u zidove i tak to :D

Kakav je ovo Need For Speed kad lik koristi kocnicu. :D

jel bese criterion radio hot pursuit, a black box nemaju veze sa zivotom? ako je tako, nadam se da se necu razocarati u ovaj most wanted posto i dalje pikam originalni, kao i hot pursuit, mada sve mi se cini da ce biti kao cs 1.6 i go, napucana grafika ali filing bas i nije, mada samo da ne bude njesra kao the run, ja sam ogroman nfs fan ali the run sam premotao cisto iz respekta prema nfs i odmah ga obrisao...nego kakve su ovo ulice ko maskirna uniforma, vise krpljene nego neki sokaci ka selima kod nas xD

Ne znam zašto pišete, ali ovo NEMA VEZE sa prvim Most Wanted-om ni u jednom smislu, samo dele isto ime i toliko. I naravno free roaming ali to je bilo poznato odavno.

Ovo će biti Hot Pursuit u free roam gradu, što je po mom mišljenju odlično.

ajde idi spavaj :d niko nije pomenuo da ovo ima veze sa prvim most wanted-om... ;)
i po cemu ce to biti kao hot pursuit ?

Inace po meni je Underground 2 bio najbolji, most wanted mi uopste nije bio nesto posebno losa kopija undergrounda sa, za nijansu interesantnijom pricom u pozadini... pro street mi je takodje bio ok , nesto novo do tad ne vidjeno...
medjutim ideje sto se tice underground 2 mi je neprevazidjen, i dan danas mogu da ga instaliram i da ga igram

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ja se nadam da ce biti totalni plagijat prvog dela... Jer prvi MW je bio SAVRSEN!!!

Nadam se da ce biti i onog fensi usporavanja vremena u krivinama :-D

Kakav crni plagijat prvog MW-a? Jesi ti uopste gledao trailer? Ono je Burnout through and through. Criterion ionako nisu u stanju da naprave nesto drugo... :p

Ne postoji "grinding" za otkljucavanje vozila, vec je sve dostupno odjednom? Interesantno, al videcemo kako ce sve to da utice na smisao "karijere" (ako je uopste ima) i samog progresa u igri. U svakom slucaju ne deluje lose, bice ovo interesantan Criterion naslov.

Skroz lepo izgleda, iam da se igra definitivno, samo to sa otkljucavanjem vozila mi se ne svidja bas preterano, da nam ne nabiju osecaj da si vec presao igru pa mozes da vozis sta hoces kad hoces i to odmah od starta ??? Moraju da smisle nesto drugo da nas vuce d apredjemo igru, a ne da je ostavimo na pola jer smo se smorili od previse izbora :(

Izgleda fantasticno nadam se da ga nece upropastiti :)

NFS igre su postale kao CoD.

Unistise NFS serijal napravise Brunout!!!

Jel neko igrao Ridge Racer UNBOUNDED? Fenomenalna igra, super zabavna, atraktivnih boja zanimljive trke i driftovi, vožnja kamiona u nekim deonicama....

Nazad
Vrh Dno