Šta je novo?

Nedoumica..

kefalo81

Slavan
Učlanjen(a)
26.04.2008
Poena
350
Cao, imam problem..
Ne mogu sad odmah da kazem kakvi su rezultati mog neta, u smislu brzine jer trenutno vrsim download, sa rapidshare, koji ide u odnosu na prethodne dane izuzetno sporije...
U suprotnom ja bih vam okacio rezultate speedtest net-a, i to cu i uciniti kada zavrsim download...

Naime, na deskutopu sam prije par dana sasvim normalno ostvariovao brzinu od 50 o nesto Kb u sekundi, a na laptopu preko istog prikljucka brzinu i od 100kbs....
Danas na rapidshare jedva da prelazim 30kbs i to na obe masine...

Pa me inteeresuje gdje bi mogao biti problem, i da li je vezna sa ovim dobom godine, tj. nova godina.... i druga stvar je zasto preko istog rutera ja na razlicitim spravama imam razlicitu brzinu download-a..
Moj desktop je duron 1,2GHz sa 512 rama a lapotp je 1,86GHz sa takodje 512 rama...
Napomena, mrezna na desku je kupljenja kod cigana, za 50 dindzi to sam slucajno naletio a trebala mi je jer sam ranije imao samo modem...
Da li je to mozda razlog...
Inace njen proizvodjac je D link i kada testiram hardver kaze da normalno radi...
Da li je ona mozda razlog razlike u brzini downloada/.....
Mrezna na laptopu je standardno njegova Fujitsu Siemens...

Pozdrav

E da inace moj paket je u septemburu bio onaj 512-64 promo paket za dinar do nove godine, a sad je to mislim 1024-128 ili tako vec nekako, uglvanom na speedtest net, download je bio 800 i nesto prije neki dan a u septembru je bilo oko 400 i nesto..

Rapidshare je sve samo nije merilo brzine. Brzina cesto varira sto naravno zavisi od opterecenja servera itd. Ako hoces da testiras brzinu idi na ati.com ili nvidia.com i pokreni download nekih drivera. Bar ja tamo uvek imam max mogucu brzinu.

Takodje, ne ocekuj da kao free user imas dobru brzinu na RS.

Vrh Dno